Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Χριάπα: «Διαφορετικά κριτήρια από τους διαιτητές»

Παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε μιλώντας στον ρωσικό Τύπο ο Βίκτορ Χριάπα μετά την ήττα της ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό.

Χριάπα: «Διαφορετικά κριτήρια από τους διαιτητές»
Για διαφορετικά κριτήρια σφυριγμάτων των διαιτητών έκανε λόγο ο Βίκτορ Χριάπα μιλώντας στον ρωσικό Τύπο μετά την ήττα της ΤΣΣΚΑ από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

«Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ επιθετικά στην άμυνα, πολύ περισσότερο από ό,τι στη Μόσχα. Και το παράξενο είναι πως όταν αποφασίσαμε να παίξουμε κι εμείς το ίδιο δυνατά, φορτωθήκαμε με πολλά φάουλ. Στα δύο πρώτα παιχνίδια οι διαιτητές σφύριζαν με τα ίδια κριτήρια. Ήταν ξεκάθαρο πως γι’ αυτούς ήταν η τελευταία ευκαιρία», δήλωσε ο αρχηγός της ρωσικής ομάδας.

«Θα πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί στις επιθέσεις μας. Δεν είχαμε σιγουριά στις κινήσεις μας. Ήταν μια εμπειρία για την ομάδα μας να παίξει σε μια από τις δυσκολότερες έδρες της Ευρώπης. Θα μπορούσαμε έστω κι έτσι να κερδίσουμε. Ελπίζω να διορθώσουμε κάποια πράγματα και να τα καταφέρουμε στο επόμενο παιχνίδι», πρόσθεσε ο διεθνής φόργουορντ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: