Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Τελειώνει σήμερα ο Μόγες, αναλαμβάνουν οι «παλιοί»

Εντός της ημέρας θα απολυθεί ο Ντέιβιντ Μόγες από την τεχνική ηγεσία της Μαν. Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με την Telegraph. Στους Γκιγκς και Μπατ θα περάσουν τα ηνία της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τελειώνει σήμερα ο Μόγες, αναλαμβάνουν οι «παλιοί»
Εντός της ημέρας αναμένεται να λάβει τέλος η εφιαλτική «εποχή» του Ντέιβιντ Μόγες στον πάγκο της Μαν. Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με την Telegraph, η οικογένεια Γκλέιζερ έχασε την εμπιστοσύνη της στον Σκωτσέζο τεχνικό και το διαζύγιο αναμένεται να επικυρωθεί από ώρα σε ώρα. Η σιγή που τηρείται επισήμως από τη διοίκηση των πρωταθλητών Αγγλίας εκλαμβάνεται ως… ένοχη.

Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει πως τα ηνία της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν και στα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος που της απομένουν θα περάσουν σε δύο… παλιοσειρές, τον Ράιαν Γκιγκς και τον Νίκι Μπατ.

Παράλληλα, θα αρχίσει η αναζήτηση για κάποια «μόνιμη» λύση προπονητή που θα αναλάβει το δύσκολο έργο να ξαναφέρει τη Μαν. Γιουνάιτεντ στην κορυφή. Η ονοματολογία έχει ήδη αρχίσει και περιλαμβάνει από τον Γιούργκεν Κλοπ μέχρι τον Ντιέγκο Σιμεόνε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: