Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Κούπερ: «Το πιστεύω»

Ο Ντι Τζέι Κούπερ εξέφρασε την πίστη πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη απέναντι στον Παναθηναϊκό ό,τι δεν κατάφερε στο παιχνίδι της Τρίτης.

Κούπερ: «Το πιστεύω»
Ο ΠΑΟΚ έφτασε μια ανάσα από την έκπληξη στην πρεμιέρα της ημιτελικής σειράς απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Ντι Τζέι Κούπερ αν και απογοητευμένος για την έκβαση του αγώνα, δεν χάνει την πίστη του για τη συνέχεια της σειράς ξεκινώντας από το ματς της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ.

«Πάντα είναι δύσκολο να κοιμηθώ μετά από τα παιχνίδια και την ένταση που έχουν, αλλά ειδικά όταν χάνεις ένα παιχνίδι με αυτό τον τρόπο είναι ακόμη δυσκολότερο. Ήταν ένα πολύ δύσκολο βράδυ. Στα play offs τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Κάθε κατοχή έχει σημασία, όλοι πρέπει να παίξουν σκληρά και δυνατά, πολλές φορές τα ρεκόρ, οι έδρες και αυτά που έχεις κάνεις στην κανονική περίοδο δεν μετρούν. Νομίζω ότι κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, πλησιάσαμε πολύ κοντά σε μία μεγάλη νίκη, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε», δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ.

«Είμαστε καλή ομάδα, το ξέρουμε και το δείξαμε στο γήπεδο. Νομίζω ότι όλοι μας και εμείς και οι φίλαθλοι πρέπει να είναι υπερήφανοι για την ομάδα και αυτό που κάνει στο γήπεδο. Και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια μεγάλη προσπάθεια. Φυσικά και το πιστεύω. Γιατί να μην το κάνω; Θέλουμε να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και να πάμε στη Θεσσαλονίκη, στο γήπεδό μας για την συνέχεια. Ότι και να γίνει στο δεύτερο παιχνίδι, εμείς πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι πρέπει να παίξουμε δύο παιχνίδια στο γήπεδό μας και το ίδιο θα πρέπει να σκεφτούν οι φίλαθλοί μας, να έρθουν και να μας υποστηρίζουν», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: