Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Ο πετυχημένος και ο αποτυχημένος!!

«Ντου από Παντού» μετά το τέλος της ιστορίας για την πρωτιά στα πλέι οφ… Εδώ έχουμε ένα κοντράστ, ειδικά μετά τα σημερινά αποτελέσματα στα πλέι οφ. Από τη μια, δηλαδή, υπάρχει ο Παναθηναϊκός που έχει πετύχει σε ποσοστό 110% τους στόχους που έβαλε στην αρχή της σεζόν. Κι από την άλλη ο ΠΑΟΚ που έχει αποτύχει σε ποσοστό 110% σύμφωνα με τον αρχικό του πήχη.
Μην σταθούμε, δηλαδή, περισσότερο στα ματς αυτά καθαυτά. Γνωστό είναι τι έγινε και στα δυο παιχνίδια.
Μόνο για… πλέι οφ στην αρχή
Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, με το χαμηλό μπάτζετ και το νεανικό ρόστερ είχε βάλει ουσιαστικά έναν στόχο στο ξεκίνημα της σεζόν. Να μπει στα πλέι οφ, έτσι ώστε να εξασφαλίσει την Ευρώπη. Τι πέτυχε μέσα στη χρονιά;
Κατ’ αρχήν, από πολύ νωρίς εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα πλέι οφ.
Να, όμως, που βγήκε και 1ος τώρα στα πλέι οφ, άρα πάει στα προκριματικά τσάμπιονς λιγκ.
Και, βέβαια, κατέκτησε και το κύπελλο Ελλάδας. Άρα, επίτευξη στόχων και με το παραπάνω. Πολύ παραπάνω.
Βγήκε οφ από τρεις στόχους
Πάμε στον ΠΑΟΚ. Στην αρχή υπήρχαν δηλώσεις για πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός, όμως, έκανε περίπατο όσον αφορά τον τίτλο.
Το μίνιμουμ για τον ΠΑΟΚ θεωρούταν να βγει 1ος στα πλέι οφ για να παίξει προκριματικά τσάμπιονς λιγκ. Να, όμως, που έχασε και την πρωτιά.
Επίσης, ένας άλλος στόχος από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου ήταν η κατάκτηση του κυπέλλου. Πάει κι αυτός ο στόχος, όμως.
Η πραγματικότητα
Αυτό, λοιπόν, είναι το κοντράστ που προκύπτει σήμερα μετά τους αγώνες σε Τρίπολη και Λεωφόρο. Από τη μια ο Παναθηναϊκός έκανε μια σούπερ επιτυχημένη σεζόν κι από την άλλη ο ΠΑΟΚ μια σούπερ αποτυχημένη. Αυτή είναι η πραγματικότητα ανεξάρτητα από τις οπαδικές προτιμήσεις του καθενός. Τώρα το τι έφταιξε και ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να πετύχει όσα ήθελε, είναι μια άλλη, μεγάλη, κουβέντα. Κατά καιρούς, άλλωστε, έχουμε γράψει αρκετές από τις αιτίες.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: