Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

«Ιωαννίδη βγες μπροστά»

Πρόταση στον Γιάννη Ιωαννίδη, να αναλάβει τη προεδρία του Ερασιτέχνη & να βοηθήσει τη προσπάθεια σωτηρίας της ΠΑΕ, έκανε ο ΑΣ Άρης, κατά τη διάρκεια προεκλογικού γεύματος που έγινε χθες.

«Ιωαννίδη βγες μπροστά»
Στον Άρη αναζητούν λύσεις για το μέλλον της ομάδας. Μια από αυτές ήταν να ζητήσουν από τον Γιάννη Ιωαννίδη να αναλάβει την προεδρία του Ερασιτέχνη και να βοηθήσει την προσπάθεια σωτηρίας.

Χθες παρουσίασαν στον υποψήφιο Περιφερειάρχη πώς έχει η κατάσταση και ποια είναι τα αιτήματα του Αρη στα οποία μπορεί να βοηθήσει.

Για παράδειγμα ύστερα από την τροπολογία για την ανακατασκευή των γηπέδων με κοινοτικά κονδύλια και την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου για την εμπορική χρήση του ζήτησαν να συνδράμει ώστε μέσω ΕΣΠΑ να αλλάξει μορφή το «Κλεάνθης Βικελίδης» και μέσω αυτού να γίνει ελκυστικό σε κάποιον επενδυτή ενώ με δεδομένο ότι προωθείται ρύθμιση για τα χρέη προς το Δημόσιο, να επωφεληθεί από αυτό και ο Αρης, του οποίου το πρωτογενές κεφάλαιο είναι 8,5 εκατ. ευρώ και θα ήταν μάννα εξ ουρανού μια ρύθμιση 90 ή και περισσοτέρων δόσεων.

Η συνάντηση που έχουν ζητήσει πάντως με τον Αντώνη Σαμαρά με αφορμή την σημερινή του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα πραγματοποιηθεί, αφού η παρουσία του στην πόλη θα είναι μόνο για λίγες ώρες.

Θα έρθει μεσημέρι και θα επιστρέψει το βράδυ στην Αθήνα. Αν δεν δουν τον ίδιο τον πρωθυπουργό οι άνθρωποι του Αρη θα επιδιώξουν να μιλήσουν με τους στενούς του συνεργάτες μεταφέροντάς τους τα αιτήματά τους και κυρίως τη συνδρομή της κυβέρνησης στην εξεύρεση επενδυτή.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: