Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Βέλλιος: «Σε καμία περίπτωση στην Ελλάδα»

Στόχος του Απόστολου Βέλλιου είναι να συνεχίσει στο εξωτερικό και να μην γυρίσει στην Ελλάδα. Έβγαλε πικρία για την φετινή χρονιά στην Έβερτον και τις ευκαιρίες που δεν πήρε. Τι είπε για τον Μόγιες.

Βέλλιος: «Σε καμία περίπτωση στην Ελλάδα»
Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα απέκλεισε ο Απόστολος Βέλλιος, λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του απ' την Έβερτον και παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον ομάδων της Σούπερ Λίγκας.

Ο διεθνής φορ δεν έκρυψε την πικρία του για το γεγονός πως φέτος δεν πήρε καμία συμμετοχή στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει για ακόμα μια φορά τον Ντέιβιντ Μόγιες, τον άνθρωπο που τον πίστεψε στα 19 και του έδωσε την ευκαιρία να παίξει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Είναι όνειρο κάποια μέρα να γυρίσω και να ξαναπαίξω για τον Ηρακλή», πρόσθεσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «Arena FM»:

Για το ότι δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στην Έβερτον: «Υπάρχουν πολλά πράγματα, που συνέβησαν, δεν έχουν σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά δεν μπορώ να τα πω αυτή την στιγμή. Δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο, είναι και μπίζνες. Έχω αποδείξει ότι μπορώ να βρίσκομαι στην εντεκάδα της Έβερτον. Την ευκαιρία την εκμεταλλεύτηκα από την αρχή, μετά για κάποιους λόγους έφυγα από την ομάδα. Κάποια στιγμή θα σας τα εξηγήσω πιο αναλυτικά, όχι τώρα. Φέτος στην Έβερτον δεν πήρα καμία ευκαιρία και ύστερα πήγα στην Μπλάκπουλ».

Για το γεγονός ότι ευχαρίστησε τον Ντέιβιντ Μόγιες στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του: «Ήταν ο άνθρωπος, που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε το δικαίωμα να παίξω 19 χρονών στην Πρέμιερ Λιγκ. Αυτός με έβαλε στο παιχνίδι. Πως να μην τον ευχαριστήσω»;

Για την αποχώρηση του Μόγιες από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο… Όπως κάποιοι καλοί ποδοσφαιριστές δεν πιάνουν, έτσι συμβαίνει και με τους προπονητές. Είναι τεράστια ομάδα η Γιουνάιτεντ, όπως και ο προπονητής που ήταν πριν τον Μόγιες. Αλλά και ο Μόγιες παραμένει ένας σπουδαίος προπονητής».

Για το πέρασμα του από την Μπλάκπουλ: «Εκεί συνάντησα ένα πολύ πιο… άγριο πρωτάθλημα. Ήταν μια ομάδα πολύ καλή, καταφέραμε να σωθούμε, γιατί όταν πήγα εγώ η Μπλάκπουλ κινδύνευε και απέκτησα άλλη μια εμπειρία για το μέλλον μου».

Για την συνέχεια της καριέρας του: «Το συμβόλαιο μου έχει τελειώσει. Δεν θέλω να γυρίσω Ελλάδα. Σε καμία περίπτωση. Στο εξωτερικό θέλω να συνεχίσω και αυτό θα κάνω. Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι στα πλάνα μου, ούτε στο μυαλό μου. Η Αγγλία έχει πάντα τον πρώτο λόγο, όμως υπάρχουν και άλλες ευρωπαϊκές χώρες».

Για το αν θα πήγαινε κάπου αλλού στην Ελλάδα, εκτός του Ηρακλή: «Έχει κουράσει αυτό, γιατί το λέω συνέχεια, αλλά είναι ότι έχω στο μυαλό μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: