Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Μπεργκ: «Με τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη»

Καμία πρόθεση να φύγει από τον Παναθηναϊκό δεν έχει ο Μάρκους Μπεργκ, που ήδη κάνει σχέδια για τη συμμετοχή στην Ευρώπη με τους «πράσινους».

Μπεργκ: «Με τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη»
Πανευτυχής για την εξασφάλιση της πρώτης θέσης στα play offs εμφανίστηκε ο Μάρκους Μπεργκ, ενώ επανέλαβε πως θα μείνει στον Παναθηναϊκό.

«Είναι φανταστικό ότι τερματίσαμε πρώτοι. Έχουμε κάνει μία καταπληκτική σεζόν και είμαστε χαρούμενοι. Όταν ήρθα ήξερα ότι είμαστε μία νέα ομάδα αλλά δουλέψαμε και πετύχαμε σπουδαία πράγματα», τόνισε ο Σουηδός, που δεν θέλησε να περιαυτολογήσει: «Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο, για την ομάδα και τώρα είμαστε σε θέση να γιορτάσουμε».

Η επόμενη σεζόν θα φέρει μεγαλύτερες απαιτήσεις. «Οι προσδοκίες είναι μεγαλύτερες. Θα είναι μία νέα σεζόν και δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τίποτα. Το σίγουρο είναι ότι θα παλεύουμε κάθε αγώνα για το καλύτερο», ανέφερε.

Τέλος, κατέστησε σαφές πως δεν έχει σκοπό να το κουνήσει από την Ελλάδα. «Έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Χαίρομαι που θα παίξω με τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: