Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

«Νίκη και στο Περιστέρι»

πόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του Αστέρα απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη εμφανίστηκε ο Λεωνίδας Τσιγαρίδης, ο οποίος έδωσε σύνθημα νίκης και για το ματς στο Περιστέρι.


«Νίκη και στο Περιστέρι»
Χαρούμενος για τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης απέναντι στον ΠΑΟΚ (1-0) εμφανίστηκε ο Λεωνίδας Τσιγαρίδης, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου. Ο βοηθός του Στάικου Βεργέτη, στάθηκε στην κούραση των Αρκάδων, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον κόσμο της ομάδας.

Τέλος, έδωσε σύνθημα νίκης και για το τελευταίο ματς των πλέι-οφ απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Αναλυτικά:


«Πριν αρχίσω για το παιχνίδι, θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στον μικρό Πέτρο, του φίλου μας του Αντωνόπουλου. Του αφιερώνουμε αυτή τη νίκη. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια και πήραν τους τρεις βαθμούς. Το παιχνίδι ήταν μέτριο, δεν είχε πολλές φάσεις και είχε ίδια χαρακτηριστικά με το παιχνίδι στην Τούμπα. Δώσαμε χώρο στον ΠΑΟΚ, κάναμε το γκολ στην κόντρα και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ είχε κατοχή, αλλά δεν έκανε φάσεις. Η κούραση είναι εμφανής, ωστόσο όλα πήγαν καλά για εμάς. Θέλουμε να πούμε ένα ευχαριστώ στον κόσμο αλλά και τους ιδιοκτήτες. Πάμε στο Περιστέρι για να πάρουμε το τρίποντο και να κλείσουμε καλά τη χρονιά».

Για τον Σέτι: «Με τον Κουρμπέλη ήταν θέμα κούρασης. Έχουμε λίγες λύσεις, όσοι έπαιξαν ανταποκρίθηκαν και πήραν τους τρεις βαθμούς».

Για το καλύτερο εισιτήριο: «Περιμένουμε το άλλο ματς αλλά θα πάμε στο Περιστέρι για τους τρεις βαθμούς».

Για τον ΠΑΟΚ: «Μεγάλη ομάδα, βαριά φανέλα, αλλά πολλές λάθος επιλογές σε παίκτες. Ήρθαν παίκτες, χωρίς να παίξουν και να προσφέρουν. Όταν φέρνεις ξένο, καλό θα είναι να μπορεί να προσφέρει».
Για τους ξένους του Αστέρα: «Θα είναι καλό να έχουμε και Έλληνες παίκτες, ωστόσο όταν κάτι είναι καλό, δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: