Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Φτηνά τη γλίτωσε η Ζενίτ!

Με μόλις δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 21.000 ευρώ τιμωρήθηκε η Ζενίτ για τα επεισόδια στον αγώνα με τη Ντιναμό Μόσχας, τον οποίο χάνει και στα χαρτιά με 3-0.

Φτηνά τη γλίτωσε η Ζενίτ
Μάλλον ικανοποιημένη θα πρέπει να είναι η Ζενίτ για την τιμωρία που της επιβλήθηκαν για τα επεισόδια στον αγώνα με τη Ντιναμό Μόσχας, που είχε διακοπεί στο 86ο λεπτό και με το σκορ 4-2 υπέρ των φιλοξενουμένων μετά από εισβολή δεκάδων οπαδών των γηπεδούχων.

Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης εκτός του ότι χάνει με 3-0 τον αγώνα στα χαρτιά, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 21.000 ευρώ, ποινή κεκλεισμένων των θυρών για δύο αγώνες, ενώ σε άλλα τρία ματς θα κλείσουν κάποια τμήματα της κερκίδας (αυτά που κάθονται οι φανατικοί οπαδοί της ομάδας).

Πάντως ο γενικός διευθυντής της Ζενίτ, Μαξίμ Μιτροφάνοφ, έκανε λόγο για «… πολύ αυστηρή τιμωρία. Είμαστε σε συνεργασία με τις αρχές για να μην επαναληφθούν τέτοια επεισόδια. Οι οπαδοί που θα αναγνωριστούν πως χτύπησαν τον ποδοσφαιριστή της Ντιναμό και εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο θα κληθούν να πληρώσουν ένα μέρος του προστίμου».

Σημειώνεται πως ο παίκτης που γρονθοκόπησε παίκτη της Ντιναμό έχει ήδη επιβεβαιωθεί πως είναι ένας 45χρονος οπαδός, ο Αλεξέι Νεστέροφ.

Μία αγωνιστική πριν το φινάλε, η Ζενίτ είναι δεύτερη με 60 βαθμούς, έναν λιγότερο από την ΤΣΣΚΑ κι έναν περισσότερο από τη Λοκομοτίβ Μόσχας που μονομαχούν στην έδρα της πρώτης, ενώ η ίδια φιλοξενείται από την Κουμπάν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: