Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Καπίνο: «Περήφανος για τον Παναθηναϊκό»

Ενθουσιασμένος με τα φετινά επιτεύγματα του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Στέφανος Καπίνο, λίγη ώρα μετά την εξασφάλιση του Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν.

Καπίνο: «Περήφανος για τον Παναθηναϊκό»
Περήφανος για το μεγάλο φετινό κατόρθωμα του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Στέφανος Καπίνο. Ο γκολκίπερ του τριφυλλιού «δεσμεύτηκε» πως η δουλειά θα συνεχιστεί προκειμένου οι πράσινοι να διεκδικήσουν του χρόνου το πρωτάθλημα (μετά το φετινό Κύπελλο και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ), όπως θέλει και ο κόσμος.

Για την επίτευξη του στόχου του Τσάμπιονς Λιγκ: «Είμαι περήφανος γι’ αυτά που καταφέραμε. Επιστρέψαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και μαζί με την κατάκτηση του Κυπέλλου είναι μεγάλο κατόρθωμα. Στο δεύτερο μισό της σεζόν ανεβάσαμε την απόδοσή μας. Παίξαμε πολύ καλή μπάλα και πετύχαμε τους στόχους μας».

Για το ότι ο κόσμος ζήτησε την επάνοδο στο θρόνο του πρωταθλητή: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος που του αρμόζει να είναι πρωταθλητής. Θα δουλέψουμε σκληρά και μεθοδευμένα για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα».

Για την κλήση του στην προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδας: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την κλήση μου. Τώρα ελπίζω να πάω και στη Βραζιλία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: