Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Κουλούρης: «Η κατάσταση στον ΠΑΟΚ έχει επιβαρυνθεί»

Στα προβλήματα κόπωσης και στην αφαίρεση βαθμών αναφέρθηκε ο Ευθύμης Κουλούρης μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα Τρίπολης. Στις χαμένες ευκαιρίες στάθηκε ο Γιάννης Σκόνδρας.

Κουλούρης: «Η κατάσταση στον ΠΑΟΚ έχει επιβαρυνθεί»
Απογοητευμένος από την ήττα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα εμφανίστηκε ο Ευθύμης Κουλούρης. Ο νεαρός επιθετικός του «δικέφαλου του Βορρά», μιλώντας στη Nova, αναφέρθηκε στην κόπωση από τα συνεχή ματς αλλά και στην αφαίρεση βαθμών από τη βαθμολογία των πλέι-οφ.

Από τη μεριά του ο Γιάννης Σκόνδρας στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ πηγαίνει για τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπαν στη Nova:

Κουλούρης: «Μπήκαμε πολύ καλά, ήμασταν διαβασμένοι αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ από την πρώτη φάση του Αστέρα. Έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια τη φετινή σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, χωρίς κόσμο και με μείον τρεις βαθμούς νομίζω ότι είμαστε πολύ επιβαρυμένοι. Προσπαθήσαμε να γίνουμε πιο ουσιαστικοί και μπήκαμε μέσα πιο φρέσκοι παίκτες, προσπαθήσαμε αλλά δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε, αυτό είναι το ποδόσφαιρο και πλέον κοιτάμε το επόμενο ματς».
Σκόνδρας: «Ήμασταν καλύτεροι, χάσαμε πολλές ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, είμαστε πολύ κουρασμένοι και φάνηκε και σήμερα γιατί δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Ειδικά στο δεύτερο μέρος η ομάδα κουράστηκε πολύ και εμείς έπρεπε να κερδίσουμε βάσει ευκαιριών. Είναι δύσκολα, εμείς θέλαμε τη νίκη, τώρα το μόνο που μένει να νικήσουμε με τον Παναθηναϊκό να δούμε τι θέση θα τερματίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: