Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Πράξη δεύτερη!

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός φιλοξενούν ΠΑΟΚ και Πανιώνιο αντίστοιχα στα δεύτερα παιχνίδια της ημιτελικής σειράς των play offs της Α1.

Πράξη δεύτερη
Πανεύκολα ή… πανδύσκολα, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έκαναν την Τρίτη το 1-0 απέναντι σε Πανιώνιο και ΠΑΟΚ αντίστοιχα την Τρίτη και απόψε υποδέχονται τους αντιπάλους τους ξανά.

Η αρχή γίνεται στις 19:30 στο ΟΑΚΑ (ΝΕΡΙΤ), όπου οι μεν «πράσινοι» θα επιδιώξουν να πάρουν μία πιο πειστική νίκη μετά την πολύ αγχώδη που πέτυχαν προ διημέρου. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε το «παρών» στη χθεσινή προπόνηση, χωρίς να μιλήσει στους παίκτες, αλλά με την παρουσία του να στέλνει το μήνυμα πως περιμένει ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο. Στον αντίποδα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι πεισμωμένος και παρότι γνωρίζει πως ο αντίπαλος θα είναι περισσότερο υποψιασμένος, θα δώσει τη μάχη του για να αποδείξει πως η απόδοση της Τρίτης δεν ήταν έκπληξη και, ει δυνατό, να κυνηγήσει την πρώτη νίκη στο «σπίτι» του Παναθηναϊκού μετά από 16 χρόνια.

Στις 21:30 στο ΣΕΦ (ΝΕΡΙΤ) ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανιώνιο. Το 78-53 του πρώτου αγώνα δεν προκαλεί εφησυχασμό, αφού ο Γιώργος Μπαρτζώκας περιμένει την αντίδραση των «κυανέρυθρων», που ήταν απελπιστικά άστοχοι (16/67 σουτ) την Τρίτη. Στον αντίποδα, οι Νεοσμυρνιώτες γνωρίζοντας πως αδίκησαν τους εαυτούς τους στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, θεωρούν πως πολύ απλά είναι αδύνατο να εμφανιστούν ξανά τόσο κακοί και προσδοκούν σε ένα πολύ πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Τα τρίτα παιχνίδια θα γίνουν τη Δευτέρα, στη Νέα Σμύρνη (18:00, Novasports 1) και το κλειστό της Πυλαίας (20:00, Novasports 2) αντίστοιχα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: