Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Πρόστιμο στην ΑΕΝΚ!

Η ΑΕΝΚ θα χρειαστεί να πληρώσει πρόστιμο που επιβλήθηκε στην ομάδα για τα όσα διαδραματίστηκαν στη δεύτερη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ της Α1 μπάσκετ.

Πρόστιμο στην ΑΕΝΚ
Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε πρόστιμο στην ΚΑΕ 4.200 ευρώ και στον Ηλία Παπαθεοδώρου πρόστιμο 1.100 ευρώ.

Αναλυτικά, η απόφαση:

1) Επιβάλλει στην Α.Ε. Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΕ:

2) α) για τα υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και προσβολή εθνικών συμβόλων, με τρεις έγγραφες προειδοποιήσεις, επίπληξη και πρόστιμο 1.400 ευρώ για κάθε μια, ήτοι συνολικά τρεις επιπλήξεις και πρόστιμο 4.200 € και
β) για ανάρμοστη συμπεριφορά σε βάρος διαιτητή του προπονητή της, Ηλία Παπαθεοδώρου, έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωσή της στον Τύπο, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με τoν ΠΑΟΚ ΚΑΕ της 8-5-2014.

2. Απαλλάσσει τον Sasa Vasilievic, καλαθοσφαιριστή της A.E. N. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΕ, από την κατηγορία της ανάρμοστης συμπεριφοράς σε βάρος διαιτητή, για τον ως άνω αγώνα.

3. Επιβάλλει στον Ηλία Παπαθεοδώρου, προπονητή της AE N ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΕ για ανάρμοστη συμπεριφορά σε βάρος διαιτητή, έγγραφη αυστηρή επίπληξη με παράλληλη ανακοίνωσή της στον Τύπο και πρόστιμο 1.100 ευρώ για τον ως άνω αγώνα.

4. Απαλλάσσει τον Γιώργο Βαγενά, πρόεδρο της AE N ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΕ, από την κατηγορία της ανάρμοστης συμπεριφοράς σε βάρος διαιτητή που δυσφημεί το άθλημα, για τον ως άνω αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: