Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Γλύτωσε από τον... Σύριζα ο Παναθηναϊκός!

Ο Αποδυτηριάκιας γράφει για τον ΠΑΟΚ που ήταν κουρασμένος από την εξωγηπεδική του δράση και για τον Παναθηναϊκό που βγάζει υγεία χάσει – κερδίσει. Ποιος είναι όμως ο Σύριζα του πρωταθλήματος; Κουρασμένος ο ΠΑΟΚ. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό. Σύμφωνοι, η ομάδα κάνει τον αγώνα της, καταγγελίες, διαμαρτυρίες, τραμπουκισμοί, διαδηλώσεις, όχι όμως και να παρουσιάζεται κουρασμένη από την εξωγηπεδική δράση. Καθόλου καλό.
Ο μεγάλος δεύτερος του πρωταθλήματος ΠΑΟΚ τελικά απέδειξε ότι δεν είναι ο μεγάλος πρώτος των play-off. Το χειρώτερο, ότι δεν πολυδιαφέρει από τις άλλες τρεις ομάδες.

Όλα, λέει, θα αλλάξουν στον ΠΑΟΚ την προσεχή σαιζόν. Μήπως χαθεί η δεύτερη θέση. Αυτή που ήδη ουσιαστικά απώλεσε με τα ματσάκια των πλαίη-οφ. Στο προσεχές πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ θα έχει αντίπαλο για την 2η θέση τον Παναθηναϊκό και την μεταπροσεχή σαιζόν θα έχει μπουκάρει και η ΑΕΚ στο κόλπο.
Αστέρας-ΠΑΟΚ 1-0 πριν τη λήξη του ημιχρόνου.Το δώρο για τον ΠΑΟΚ! Δεν είδαμε, όπως περιμέναμε, την ομάδα που ανατρέπει το σκορ. Τον αμφισβήτησε νταηλίδικα και οργανωμένα ο Αστέρας.

Ο Παναθηναϊκός του 2013-14 βγάζει υγεία, χάσει, κερδίσει. Και σε κάθε αγώνα απλώνει τις αδυναμίες του, τις οποίες δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί ο Σύριζα του πρωταθλήματος, ο Ατρόμητος.

Τι είναι αυτό το πράμα με τον Ατρόμητο. Στην ανηφόρα πατάει φρένο. Γκάζι, ρε, θέλει η δουλειά, όχι αυτός. Σκέτος Σύριζα, όλα ευνοϊκά κι όμως δεν μπορεί να ξεφύγει μπροστά, να πάρει διαφορά από την ΝΔ.

Άνετα μπορούσε να το πάρει το ματσάκι ο Σύριζα στην Λεωφόρο. Κόλλησε στο 1-1.


ΕΝΑΣ ΜΥΘΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ έρχεται σε ελληνική ομάδα, γράφει ο apodytiriakias.gr

Αν έρθει στην εθνική ομάδα ο Ταρντέλι πακέτο με τον Γκατούζο, τότε αλλάζει το πράμα. Δεν μπορώ να έχω ενστάσεις. Στην πραγματικότητα κανείς δεν μπορεί να εναντιωθεί στην πρόσληψη του Ρίνο, τάκλιν στην καρωτίδα, Γκατούζο.
Μιλάμε για μια από τις πιο μυθικές μορφές στην πρωτογενή και πραγματική κουλτούρα του ποδόσφαιρου. Τι είναι η μπάλλα, αγαπητέ μου. Λαϊκό άθλημα και ανδρικό. Αν είχε ανθρώπινη μορφή πώς θα ήταν; Όπως ακριβώς ο Τζενάρο Γκατούζο. Γι’ αυτόν μιλάμε.
Ένα παιδί από την Καλαβρία που προτιμούσε την καρμπονάρα της βουνίσιας ιταλιάνας μάνας του από τα γκουρμέ εστιατόρια που λάνσαραν οι κυριλέδες συμπαίκτες του, ακόμα κι όταν σκαρφάλωσε στην κορυφή της Ευρώπης και του κόσμου. Μιλάμε για το αμυντικό χάφ που σκαμπίλησε τους υπερόπτες της μπάλλας, όπως κάποιους Ιμπραήμοβιτς. Ο Ρονάλντο τη γλύτωσε γιατί δεν πέρασε από τα μέρη του Τζενάρο. Όπως και κάποιοι  κωλοπαιδαράδες, σαν εκείνον τον τσάμπα μάγκα Δανό ονόματι Πάουλσεν.
Γράφτηκε, λοιπόν, ότι ο πρώην παίκτης της Μίλαν θα σαπορτάρει την πρώτη επιλογή της ΕΠΟ. Αν η εθνική είναι να πάρει έναν άοσμο προπονητή, όπως ο Ταρντέλι, ας έρθει μαζύ του και ο αρχιδάτος Τζενάρο. Πιθανότατα δεν θα γίνει σπουδαία δουλειά, αλλά εμείς θα περάσουμε καλά και οι διεθνείς χειρώτερα.

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: