Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Έφυγε με Ράμα-τα!

Με δύο τέρματα του Ρενάλντο Ράμα αλλά και πολλές… πληγές από το σκληρό παιχνίδι, η ΑΕΚ πέρασε από το Ρέθυμνο επικρατώντας 2-0 του Ερμή Ζωνιανών, στην τελευταία της εκτός έδρας περιοδεία στη Γ’ Εθνική

Έφυγε με Ράμα-τα
Τον τρόπο να αντιμετωπίσει το σκληρό παιχνίδι των παικτών του Ερμή Ζωνιανών, βρήκε η ΑΕΚ στο Ρέθυμνο με τον Ρενάλντο Ράμα. Ο Αλβανός μεσοεπιθετικός πέτυχε και τα δύο τέρματα της «Ένωσης», 2-0, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Δύσκολα έβαλαν ο δυνατός αέρας και η μαχητικότητα των γηπεδούχων στους «κιτρινόμαυρους», που δεν μπορούσαν να βρουν τρόπο για να αναπτυχθούν με ορθολογικό τρόπο. Η αποβολή του Μπριλάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα έκανε εύκολα τα πράγματα για την ομάδα του Δέλλα, που βρήκε το γκολ λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Ράμα (43΄).

Στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι πάλεψαν με όσες δυνάμεις τους είχαν απομείνει κρατώντας τους παίκτες της ΑΕΚ μακριά από την περιοχή τους. Στο φινάλε «έσκασαν», ο Ράμα δεν χαρίστηκε και η «Ένωση» έκλεισε με νίκες τις περιοδείες τους στην Γ’ Εθνική. Με εννέα τελείωσαν οι παίκτες του Ερμή, καθώς αποβλήθηκε ο Αριστεινίδης με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 90' για δολοφονικό μαρκάρισμα.

To ματς:



Νωθρό ήταν το ξεκίνημα και τον δύο ομάδων στο ματς. Ο δυνατός αέρας σε συνδυασμό με την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν βοηθούσε τους παίκτες της ΑΕΚ, που αδυνατούσαν να κρατήσουν τη μπάλα στα πόδια τους. Τα δυνατά μαρκαρίσματα από τους γηπεδούχους δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο την ανάπτυξη παιχνιδιού για την ομάδα του Δέλλα, που όχι μόνο δεν μπορούσε να φτιάξει φάσεις στην περιοχή του Βλάχου αλλά αδυνατούσε και να την πλησιάσει.

Τελικά, η μεγαλύτερη στιγμή στο ματς ήρθε για την «Ένωση» που κατάφερε να αιφνιδιάσει τους αντίπαλους αμυντικούς αλλά ο Ράμα έχασε την ευκαιρία να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα από θέση τετ-α-τετ στο 19’. Οι παίκτες του Ερμή συνέχισαν να ανταποκρίνονται άψογα στο ματς, όμως τα δυνατά μαρκαρίσματα τους κόστισαν. Ο Μπριλάκης είδε δεύτερη κίτρινη στο 28’ και το παιχνίδι άλλαξε. Οι «κιτρινόμαυροι» πρέσαραν μπήκαν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή και λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου ο Ράμα (43’) άνοιξε το σκορ στέλνοντας την ΑΕΚ με το 1-0 στα αποδυτήρια.

Πολύ κακό ήταν το ματς στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Από την μία οι γηπεδούχοι περίμεναν στην άμυνα την «Ένωση», η οποία ωστόσο έμοιαζε να έχει μπλοκάρει. Με το πέρασμα των λεπτών ο Ερμής ρίσκαρε κερδίζοντας μέτρα στο γήπεδο ενώ προσπαθούσε με σέντρες να φέρει τη μπάλα στην περιοχή του Ντούνη.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειές τους, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία της ΑΕΚ, που όσο κυλούσε ο χρόνος άρχιζε και πάλι να βρίσκει ρυθμό. Η ομάδα του Δέλλα ανέβηκε, ο Ερμής «έσκασε» από το τρέξιμο και τα δεδομένα άλλαξαν και πάλι. Η «Ένωση» ανέβηκε στο γήπεδο και μετά από δύο χαμένες ευκαιρίες, έκανε το 2-0 με τον Ράμα να πετυχαίνει το δεύτερο τέρμα του στο ματς στο 76’. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι χάλασε, ενώ το μαρκάρισμα του Αριστεινίδη στο 90', για το οποίο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, λίγο έλειψε να τινάξει την κατάσταση στον αέρα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: