Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Ήταν να φύγει, του πρότειναν ανανέωση!

Ανατροπή δεδομένων προέκυψε με τον Αθανασίου στον Εργοτέλη. Παρότι δεν υπολογιζόταν μέχρι πριν λίγο καιρό, τελικά του έγινε πρόταση για να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Ήταν να φύγει, του πρότειναν ανανέωση
Από εκεί που ο Γρηγόρης Αθανασίου ήταν ένα βήμα μακριά από την έξοδο, τελικά μοιάζει αρκετά πιθανό να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Εργοτέλη. Ο 30χρονος τερματοφύλακας είχε ενημερωθεί τον Ιανουάριο, μετά την απόκτηση του Στοίκοβιτς, ότι δεν υπολογίζεται για βασικός.

Μάλιστα, φαινόταν ότι θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, ενώ είχε φανερώσει τη δυσαρέσκεια του για το πώς χειρίστηκε το θέμα ο σύλλογος μέσω δηλώσεων του.

Ωστόσο, παρέμεινε, με τον Στοίκοβιτς να παίζει βασικός στα περισσότερα ματς. Όμως, ο Σέρβος δεν θα συνεχίσει στον σύλλογο της Κρήτης και έγινε πρόταση στον Αθανασίου για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα.

Ο παίκτης θέλει να το σκεφθεί, και οι δύο πλευρές θα έχουν επαφή ξανά στο τέλος του μήνα, όταν και θα έχει εκτός απροόπτου νέο προπονητή ο Εργοτέλης. Αυτό το γεγονός φαίνεται πως θα παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφαση που θα πάρει ο Αθανασίου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: