Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Απογοητευμένος ο Γεωργιάδης!

Δίχως όρεξη για πολλά λόγια, ο Γιώργος Γεωργιάδης ανέφερε τα αίτια που κόστισαν στον ΠΑΟΚ την ήττα με τον Αστέρα, όπου ουσιαστικά οι Θεσσαλονικείς φαίνεται να χάνουν το… τρένο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Απογοητευμένος ο Γεωργιάδης
Δεν είχε όρεξη να μιλήσει για ώρα στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Γεωργιάδης. Μετά την ήττα του ΠΑΟΚ, ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων ανέφερε τους λόγους για τους οποίους η ομάδα του δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, αν και δήλωσε πως ο "Δικέφαλος" θα έπρεπε να 'χει πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα: «Έπαιξε ρόλο η κούραση. Ο Αστέρας δεν ήταν καλύτερος από εμάς, με μία φάση έβαλε το γκολ και κέρδισε το παιχνίδι. Πιέσαμε στο δεύτερο μέρος, είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Εμείς έχουμε δώσει πολλά παιχνίδια φέτος, αυτό ήταν το εξηκοστό παιχνίδι. Μετά την αφαίρεση των βαθμών παίζαμε πάντα με το μαχαίρι στην πλάτη για να μείνουμε ζωντανοί. Αυτό μας στοίχισε σήμερα. Αν δούμε και τα δύο ματς με τον Αστέρα στα πλέι οφ, θα δούμε ότι πήρε πάρα πολλά χωρίς να κάνει σπουδαία πράγματα. Μας έλειπε η τύχη γενικώς. Σήμερα μας έλειπε η φρεσκάδα και η ενέργεια. Πολλοί παίκτες είναι κουρασμένοι και αυτό είναι φυσιολογικό, είμαστε στον Μάιο».

Για την τελευταία αγωνιστική: «Κούραση υπάρχει σε όλες τις ομάδες τώρα. Έχουμε δύο μέρες να ξεκουραστούμε και θα δώσουμε ότι έχουμε για να κλείσουμε τη χρονιά με σωστό τρόπο, με μία νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: