Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Τα μάζεψε για τα περί μποϊκοτάζ ο Μέισον!!

Ο Ρότζερ Μέισον έσπευσε να ξεκαθαρίσει τη θέση του μετά τις δηλώσεις του που ερμηνεύτηκαν ως απειλή για μποϊκοτάζ από τους παίκτες του ΝΒΑ με πρωτεργάτη τον Λεμπρόν Τζέιμς λόγω της υπόθεσης Στέρλινγκ.

Τα μάζεψε για τα περί μποϊκοτάζ ο Μέισον
Μια τοποθέτηση του Ρότζερ Μέισον, που ερμηνεύτηκε ως σκέψεις του Λεμπρόν Τζέιμς να οδηγήσει τους παίκτες του ΝΒΑ σε μποϊκοτάζ για το επόμενο πρωτάθλημα αν ο Ντόναλντ Στέρλινγκ δεν εκδιωχθεί από τη λίγκα, αναστάτωσε όλο το πρωτάθλημα. Ο 33χρονος σούτινγκ γκαρντ, που υπήρξε συμπαίκτης του «βασιλιά» και το 2005 είχε περάσει από τον Ολυμπιακό, έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως δεν υπονόησε πως επίκειται… επανάσταση.

«Δικό μου λάθος αν δεν ήμουν ξεκάθαρος. Ο Λεμπρόν ποτέ δεν είπε κάτι για μποϊκοτάζ. Είναι φίλος και δεν υπονοούσα ποτέ κάτι που δεν είπε. Το θέμα είναι ότι ο κομισάριός μας, οι ιδιοκτήτες, οι παίκτες, οι φίλαθλοι και όλος ο κόσμος συμφωνεί ότι δεν υπάρχει χώρος για ρατσισμό στο ΝΒΑ», έγραψε στο Twitter.
Roger Mason Jr         @MoneyMase
My bad if I was not clear.LBJ never said anything about boycotting.He's a friend and I would never want to imply something he didn't say
 
Roger Mason Jr         @MoneyMase
The bottom line is that our commissioner,team owners,fans, players, and the world all agree that there is no place for racism in our league.
 

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: