Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Και τώρα… σχεδιάζουμε!!

Νταμπίζας, Αναστασίου και Σαραβάκος πλέον αρχίζουν τον τελικό σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Προτεραιότητα οι παραμονές των Σίλντενφελντ και Αμπέντ.

Και τώρα… σχεδιάζουμε!
Μετά την πρόκριση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ στον Παναθηναϊκό αρχίζουν τη δουλειά για τη συγκρότηση του ρόστερ της ομάδας της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Στα ζητήματα που έχουν θέσει προτεραιότητα οι άνθρωποι του τριφυλλιού είναι η παραμονή του Αμπέντ και του Σίλντενφελντ.

Για το θέμα του Αμπέντ υπάρχει αισιοδοξία πως θα έχει αίσιο τέλος, είτε με την επέκταση του δανεισμού του κάτι που προσπαθεί ο Παναθηναϊκός, είτε στη χειρότερη περίπτωση με ελεύθερη μεταγραφή.

Στην τελευταία την περίπτωση οι πράσινοι προσπαθούν να κλείσουν τον παίκτη χωρίς όμως να δώσουν χρήματα αλλά να βάλουν ένα υψηλό ποσοστό μεταπώλησης στη Νιούκαστλ.

Στο ζήτημα του Σίλντενφελντ, τώρα… Ο μάνατζερ του Κροάτη αμυντικού αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα για να συζητήσει με τον Νταμπίζα το ενδεχόμενο παραμονής του πελάτη του.

Αν είναι δυνατόν με ελεύθερη μεταγραφή, κάτι που όμως έχει δυσκολίες λόγω του υψηλού συμβολαίου του Κροάτη, αλλά και των απαιτήσεων της Ντιναμό Μόσχας (έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο).

Η επιθυμία του παίκτη είναι να παραμείνει για ένα «συν». Ο Παναθηναϊκός θέλει το θέμα να έχει ξεκαθαρίσει μέχρι τα μέσα Ιουνίου.

Σε ό,τι αφορά τους μεταγραφικούς στόχους, έχουν εντοπιστεί από τον Νταμπίζα που θα φορτσάρει να «κλείσουν» ένας δεξιός μπακ, ένας στόπερ και ένας χαφ που θα μπορεί να παίξει και εξτρέμ.

Ξεχωριστή είναι η περίπτωση τοπ Καραγκούνη, με τον οποίο θα υπάρξει επαφή και θα ξεκαθαρίσει αν θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, για να κλείσει την καριέρα του.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: