Κυριακή, 25 Μαΐου 2014

«Δεν μας καλύπτει ο Ολυμπιακός για Φινμπόγκασον»

Στην επιβεβαίωση ότι έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη Χέρενφεν και τον Ολυμπιακό για την μεταγραφή του Άλφρεντ Φινμπόγκασον στους Πειραιώτες προχώρησαν οι Ολλανδοί.

«Δεν μας καλύπτει ο Ολυμπιακός για Φινμπόγκασον»
Την κρούση που έκανε ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον στην Χέρενφεν επιβεβαιώνει ο ποδοσφαιρικός διευθυντής του ολλανδικού συλλόγου, Χανς Βονκ.

Στην ουσία ο παράγοντας της ομάδας υπογραμμίσει αυτό που προκύπτει και από το «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ πως οι Πειραιώτες – με στόχο να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις – άρχισαν με μία άτυπη πρόταση τις επαφές με τους Ολλανδούς.

«Υπάρχει μία προσφορά στο τραπέζι από τον Ολυμπιακό. Δεν μας καλύπτει όμως αυτή η πρόταση για Φινμπόγκασον. Για να είμαι ακριβής δεν μας καλύπτει ακόμα», τόνισε αρχικά ο Χανς Βονκ στην Leeuwarden Courant και πρόσθεσε ότι:

«φαίνεται πως πρόκειται αποτελεί μία βάση για την έναρξη των διαπραγματεύσεων για τον παίκτη. Εμείς αυτήν την στιγμή το αντιμετωπίζουμε ως ένα ενδιαφέρον και όχι ως κάτι άλλο και θα δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια. Υπάρχουν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται. Ίσως όμως η υπόθεση τραβήξει μέχρι το Μουντιάλ. Ενδεχομένως και πιο μετά.

Υπάρχουν ομάδες που θέλουν να ενισχυθούν στην επίθεση το συντομότερο δυνατόν, όμως πιθανότατα όχι με τα οικονομικά δεδομένα που θέλουμε εμείς. Ο στόχος είναι να γίνει το καλύτερο δυνατό για όλες τις πλευρές. Και για εμάς και για τον παίκτη
». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: