Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Συλληπητήρια των ΠΑΕ για Ποικιλίδη!

Τα συλλυπητήρια τους εξέφρασαν μέσω ανακοινώσεων τους Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Πλατανιάς και ΟΦΗ για πρόωρο χαμό του Παναγιώτη Ποικιλίδη.

Συλληπητήρια των ΠΑΕ για Ποικιλίδη
Τη θλίψη τους για τον θάνατο του Παναγιώτη Ποικιλίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή λίγο μετά τα μεσάνυχτα, εξέφρασαν Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Πλατανιάς και ΟΦΗ μέσω ανακοινώσεων τους.

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: «μετά την θλιβερή είδηση από τον αδόκητο χαμό του Ολυμπιονίκη και μέλους της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Παναγιώτη Ποικιλίδη εκφράζει τα πλέον θερμά συλλυπητήρια της, τόσο στην οικογένεια του εκλιπόντος, όσο και στην μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που τόσο αγάπησε».

Η ΠΑΕ Ατρόμητος: «Ο πρόεδρος κ. Γιώργος Σπανός και το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ατρόμητος απευθύνουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για το θάνατο του Ολυμπιονίκη μας Παναγιώτη Ποικιλίδη, ενός ανθρώπου που κέρδισε πολλές μάχες δοξάζοντας τον ελληνικό αθλητισμό αλλά έχασε αδόκητα τη πάλη με αντίπαλο τη ζωή αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό.

Στην οικογένειά του αλλά και στην «οικογένεια» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ την οποία υπηρέτησε με εντιμότητα και αφοσίωση εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για την αναπάντεχη απώλεια του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς: «εκφράζει την οδύνη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Παναγιώτη Ποικιλίδη και στην ποδοσφαιρική οικογένεια του ΠΑΟΚ για τον άξαφνο θάνατο του 49χρονου ολυμπιονίκη της πάλης και -ιδιαίτερα αγαπητού- μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Η ΠΑΕ ΟΦΗ: «συλλυπείται θερμά την οικογένεια του ΠΑΟΚ και του Παναγιώτη Ποικιλίδη για τον πρόωρο και άδικο χαμό του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: