Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Ντι Μαρία: «Ξέραμε πως αν σκοράρουμε, θα λυγίσουν»

Ανακουφισμένος ο Άνχελ Ντι Μαρία μετά την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου από τη Ρεάλ, τονίζοντας πως το "κλειδί" για τη Ρεάλ ήταν να βρει ένα γκολ. 
Μπορεί ο ίδιος να μη σκόραρε, αλλά ο Αργεντινός άσος αναδείχθηκε MVP του τελικού της Λισσαβόνας, κάνοντας ατελείωτα χιλιόμετρα στο ματς της χρονιάς για τη «βασίλισσα».
«Ξέραμε ότι θα είναι ένα περίπλοκο παιχνίδι κι αν μέναμε πίσω στο σκορ, θα κλείνονταν πίσω και θα ήταν πολύ δύσκολο για μας. Αλλά ξέραμε επίσης πως αν βάζαμε κι εμείς κάποιο γκολ, δεν θα άντεχαν και θα ήταν καθοριστικό για το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο διεθνής χαφ και πρόσθεσε:
«Νιώθω απίστευτη ανακούφιση, δεν μπορώ να το εξηγήσω τι κάναμε, δείξαμε τα... "αυγά" μας, είμαστε άξιοι πρωταθλητές. Τώρα θα συνεχίσουμε τους πανηγυρισμούς, θα το απολαύσουμε και θα δουλέψουμε περισσότερο».
Για την κατάκτηση του τροπαίου, ανέφερε παράλληλα πως: «Είναι τεράστια χαρά, είναι το πρώτο για μένα και δέκατο του συλλόγου. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είναι κάτι που ονειρεύεσαι από μικρός. Είναι μία ομαδική προσπάθεια και οι θυσίες μία χρονιάς».
Όσο για την επιστροφή του σε... γνώριμα λημέρια (σ.σ. έπαιζε στη Μπενφίκα, που έχει έδρα το "Ντα Λουζ"): «Ξέρω πολύ καλά αυτό το γήπεδο. Αυτές τις μέρες ένιωσαν σαν στο σπίτι μου στη Λισσαβόνα, έκανα υπέροχα πράγματα εδώ που έδωσαν το "διαβατήριο" για τη Ρεάλ. Ήμουν πολύ χαρούμενος στη Μπενφίκα, αλλά ακόμα περισσότερο για το Τσάμπιονς Λιγκ».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: