Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Παράταση για τους «πράσινους» κατόχους διαρκείας!

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως δίνεται παράταση στους περσινούς κατόχους εισιτήριων διαρκείας εξέδωσε η «πράσινη» ΠΑΕ.

Παράταση για τους «πράσινους» κατόχους διαρκείας
Παράταση για ανανέωση για τους περσινούς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας έδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως ενημερώνει στην ανακοίνωση που εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει πως οι περσινοί κάτοχοι Καρτών Διαρκείας έχουν χρονική παράταση έως τις 7 Ιουνίου για την ανανέωση των Καρτών Διαρκείας 2014/15 στην προνομιακή τιμή -15% επί της νέας τιμής του εισιτηρίου διαρκείας.

Η παράταση ανανέωσης των Διαρκείας, διατηρεί το προνόμιο της έκπτωσης για τους παλαιούς Κατόχους, αλλά όχι αυτό της ανανέωσης στην ίδια θέση, καθώς οι θέσεις αποδεσμεύονται από σήμερα το απόγευμα 24/5.

Οι φίλαθλοι μπορούν να προσέρχονται στα εκδοτήρια της Θύρας 3 στη Λεωφόρο από τις 10:00 έως τις 18:00 καθημερινά, το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 15:00, ενώ για την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου Διαρκείας μπορούν να επισκέπτονται τη διεύθυνση https://buy.tickethour.com/paofc-ww/showProductList.html

Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη στην ομάδα.

Η δύναμη του Παναθηναϊκού, βρίσκεται στη συμμετοχή σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: