Κυριακή 25 Μαΐου 2014

To βάρος σε Καράσκο και Εντό!!

Στην παραμονή των Καράσκο και Εντό έχουν ρίξει το βάρος τις τελευταίες μέρες οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης ενόψει της επόμενης σεζόν.

To βάρος σε Καράσκο και Εντό
Τα αγωνιστικά πλάνα τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο καταστρώνουν ήδη στον Αστέρα Τρίπολης. Προτεραιότητα αυτή τη στιγμή για τους Αρκάδες είναι να κλείσουν τα θέματα των Καράσκο και Εντό, οι οποίοι ήταν εκ των βασικών συντελεστών της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Όσον αφορά τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό έχει γίνει ήδη «κρούση» στην Εστουδιάντες, στην οποία ανήκει, για την απόκτησή του. Ο σύλλογος του παίκτη αξιώνει περίπου 400.000 ευρώ και οι Αρκάδες φέρονται να προσφέρουν τα μισά, ωστόσο, έχουν σύμμαχο την επιθυμία του Καράσκο να παραμείνει στην Τρίπολη.

Στην περίπτωση του Εντό τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Αφρικανός μέσος «ψάχνεται» στο εξωτερικό προκειμένου να ζυγίσει τις επιλογές του και από άλλα –πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Στον Αστέρα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν και γι’αυτό τον λόγο οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: