Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Παραμένει στην Κολομβία ο Πέκερμαν!!

Τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της εθνικής Κολομβίας μετά την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, έβαλε με δηλώσεις του ο Ζοσέ Πέκερμαν.

Παραμένει στην Κολομβία ο Πέκερμαν
Ο Τύπος στην Κολομβία το τελευταίο διάστημα είχε αναπτύξει έντονη φημολογία πως ο προπονητής των «καφετέρος», Ζοσέ Πέκερμαν θα αποχωρήσει από τον πάγκο της εθνικής μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Τα σενάρια αυτά διαψεύσθηκαν από τον ίδιο.

Συγκεκριμένα, ο 65χρονος τεχνικός τοποθετήθηκε επί του θέματος στο αποχαιρετιστήριο πάρτι που έγινε για την εθνική πριν αναχωρήσει για την Αργεντινή, όπου θα δώσει φιλικά πριν το ματς με την Ελλάδα.

Επιπλέον, φάνηκε αισιόδοξος κι έθεσε ψηλά τον πήχη για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ μίλησε και για τα προβλήματα που είχε η Κολομβία κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.

«Είμαι σίγουρος ότι θα φτάσουμε μέχρι εκεί που πρέπει να φτάσουμε. Μπορεί να γίνουμε και πρωταθλητές, μπορεί απλά να φτάσουμε στον τελικό ή τέλος πάντων όπου μπορούμε», ήταν η τοποθέτηση του Πέκερμαν, για να συμπληρώσει: «Είχαμε πολλά προβλήματα με τους τραυματισμούς του Φαλκάο, του Ζουνίγκα, ενώ κάποιοι παίκτες δεν είχαν αγωνιστικά λεπτά στις ομάδες τους. Όλα αυτά έπρεπε να τα αφήσουμε πίσω μας». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: