Κυριακή 25 Μαΐου 2014

«Ντρέπομαι για τον Βραζιλία»

ronaldo
Για πρώτη φορά ο Ρονάλντο παραδέχθηκε δημόσια τις μεγάλες καθυστερήσεις στην προετοιμασία της Βραζιλίας για το μεγάλο πάρτι που θα αρχίσει σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες.
Ημιτελή στάδια, παλιά αεροδρόμια, έργα ανάπλασης που έμειναν στα χαρτά. Είκοσι ημέρες πριν από την πρώτη σέντρα στο Μουντιάλ η Βραζιλία θυμίζει ένα απέραντο εργοτάξιο και ο λαμπερός πρεσβευτής της χώρας, Ρονάλντο παραδέχτηκε δημόσια την ανησυχία του.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το Μουντιάλ θα είναι μία φιέστα αλλά παρόλα αυτά νοιώθω ντροπή για αυτά που συμβαίνουν. Ντροπή και αμηχανία για την εικόνα της χώρας» ανέφερε το «φαινόμενο»
 «Με λυπεί να ακούω συνεχώς για καθυστερήσεις στα έργα των γηπέδων και των χώρων. Λυπάμαι για την γενικότερη εικόνα αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι η Βραζιλία μόνο…παράδεισος δεν ήταν πριν αρχίσουν τα έργα» πρόσθεσε.
«Για τα στάδια είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα είναι έτοιμα.Δυστυχώς τα προβλήματα έχουν να κάνουν με τα υπόλοιπα θέματα υποδομής. Αυτά που κάνουν τον κόσμο να δυσανασχετεί» είπε με την ιδιότητα του μέλους της οργανωτικής επιτροπής.
Στη συνέχεια θέλησε να απαντήσει στον Πάουλο Κοέλιο, τον διάσημο συγγραφέα που τον αποκάλεσε «βλάκα» επειδή υπερασπίζεται την διοργάνωση:
«Θεωρώ ότι είναι ασέβεια εκ μέρους του τα όσα είπε. Φθηνή, λαϊκή επίθεση από έναν άνθρωπο που πρωτοστάτησε στην προσπάθεια μας να πάρουμε την διοργάνωση το 2007. Ο Κοέλιο είναι πολύ μακριά από τα αληθινά προβλήματα» κατέληξε.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: