Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Μπόμπ(ι) ο… μάστορας!!

Την αδικία του ν’ απουσιάζει η ΚΠΡ από την Premier League… επιδιόρθωσε ο Μπόμπι Ζαμόρα! Στο 90’ του μπαράζ με τη Ντέρμπι, ο 33χρονος γέμισε ενθουσιασμό τους φίλους του συλλόγου και λεφτά τα ταμεία του

Μπόμπ(ι) ο… μάστορας!
Όλα τα λεφτά -κυριολεκτικά- για την ΚΠΡ αποδείχθηκε ο Μπόμπι Ζαμόρα!

Ο Άγγλος επιθετικός χτύπησε σε… νεκρό χρόνο στο μπαράζ του «Γουέμπλεϊ» και σκοτώνοντας τη Ντέρμπι (1-0), χάρισε την άνοδο στην Premier League και τα τρελά «πακέτα» που τη συνοδεύουν!

Μετά από ένα νευρικό παιχνίδι -και παρόλο που αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 60’ λόγω αποβολής του Ο’ Νιλ- η ομάδα του Χάρι Ρέντναπ βρήκε τον ήρωά της στο πρόσωπο του Ζαμόρα.

Αρκούσε λοιπόν να εκμεταλλευτεί ο 33χρονος στράικερ ένα τραγικό λάθος στο 90’ για να στείλει στα ουράνια τους φίλους των «rangers», αλλά και τη… διοίκησή τους. Διότι το γκολ αυτό δε σήμανε απλώς την επιστροφή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία έπειτα από ένα χρόνο απουσίας.

Αλλά και την οικονομική αναγέννησή του, καθώς (ούτε λίγο, ούτε πολύ) τα έσοδα που θα μπουν στα ταμεία σε βάθος πενταετίας (από τηλεοπτικά συμβόλαια ή αποζημιώσεις σε περίπτωση υποβιβασμού) εκτιμώνται στα 134 εκατ. λίρες!


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: