Κυριακή, 25 Μαΐου 2014

«Καλύτερo και από σεξ το 0-3 στο Καραϊσκάκη»

Καλύτερη και από βραδιά σεξ χαρακτήρισε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος αυτή όπου ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. «Αυτό το 0-3 δεν γίνεται πάντα», σχολίασε.

«Καλύτερo και από σεξ το 0-3 στο Καραϊσκάκη»
Η βραδιά που οι πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού έγιναν άντρες ποδοσφαιρικά ήταν αυτή που οι «πράσινοι» νίκησαν με 3-0 τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, σύμφωνα με τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο. «Δεν είμαι ο ντελικάτος, είμαι αυτός που θα κάνει άμυνα. Και τα απλά στην επίθεση, όχι αυτά που θα κάνει την εξέδρα να σηκωθεί στο πόδι», ανέφερε σε συνέντευξη του στην «Πράσινη» ο 23χρονος αμυντικός.

Διαβάστε απόσπασμα των όσων είπε

Για το 0-3 επί του Ολυμπιακού: «Ήταν η βραδιά που γίναμε άντρες στα μάτια όλων. Ήταν καλύτερο κι από σεξ! Σεξ κάνεις και τρεις φορές την ημέρα. Μπορείς να κάνεις και κάθε μέρα. Αυτό το 0-3 δεν γίνεται πάντα… Θα πάω στο youtube και θα πω “Κοίτα, κοίτα τι έγινε! Κοίτα πως πανηγύρισα εκεί μέσα, κοίτα τις μούρες τους».

Για το παρατσούκλι “Νίντζα”: «Είναι το στυλ μου. Δεν είμαι ο ντελικάτος, είμαι αυτός που θα κάνει άμυνα. Και τα απλά στην επίθεση, όχι αυτά που θα κάνει την εξέδρα να σηκωθεί στο πόδι. Όμως προτιμώ να πεθάνω αλλά ο άλλος δεν θα με περάσει! Είναι βαρύ το προσωνύμιο αυτό αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι που να με ολοκληρώνει τόσο καλά».

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Ο κόσμος είναι ότι πιο τρελό υπάρχει γύρω μου, πέρα από μένα. Οι αντιδράσεις τους είναι τόσο αυθόρμητες, απ’ την ψυχή τους, που μόνο να τους αγαπήσεις μπορείς. Είχα μεγάλο πρόβλημα στο ξεκίνημα. Ειδικά όταν είχα μπροστά μου τη 13, παιζόταν η μπάλα και εγώ χάζευα την εξέδρα. Το σύνθημα που αγαπώ είναι το χόρτο μαγικό με λίγο σχιζοφρένεια στα… καπάκια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: