Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Νεύρα Χάμιλτον για Ρόσμπεργκ!

Αρκετή… ίντριγκα είχε το φινάλε των κατατακτήριων με τον Ρόσμπεργκ να ζητεί συγγνώμη από τον Χάμιλτον που ήταν εμφανώς τσαντισμένος με τον ομόσταβλό του.

Νεύρα Χάμιλτον για Ρόσμπεργκ
Ένα λάθος του Νίκο Ρόσμπεργκ στον τελευταίο του γύρο στις κατατακτήριες είχε σαν αποτέλεσμα να βγει η κίτρινη σημαία και να μη δοθεί η δυνατότητα στον Λιούις Χάμιλτον να κάνει καλύτερο χρόνο, με τον Γερμανό να εξασφαλίζει την pole position για το Grand Prix του Μονακό. Ο Ρόσμπεργκ απολογήθηκε στον ομόσταβλό του στη Mercedes, αλλά ο Βρετανός πιλότος ήταν εμφανώς τσαντισμένος.

«Νόμιζα ότι όλα είχαν τελειώσει. Δεν περίμενα ότι θα έπαιρνα την pole position. Είμαι πολύ χαρούμενος που τελικά τα κατάφερα εντός έδρας. Όταν έχασα τα φρένα κοίταξα τους καθρέφτες μου γιατί δεν ήξερα που ήταν ο Λιούις. Αυτά συμβαίνουν. Ζητώ συγγνώμη από τον Λιούις, ειλικρινά δεν ήξερα πού βρισκόταν. Αύριο ο αγώνας θα είναι μεγάλος. Πρέπει να φροντίσουμε τα ελαστικά μας, ωστόσο είναι πολύ σημαντικό που θα ξεκινήσω από την πρώτη θέση. Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος», δήλωσε ο Ρόσμπεργκ.

Ο Χάμιλτον, που είχε… κατεβασμένα μούτρα στη συνέντευξη Τύπου, ρωτήθηκε για το πώς σχολιάζει την απολογία του ομόσταβλού του. «Δεν ξέρω τι να απαντήσω σε αυτό», τόνισε και χωρίς διάθεση για πολλά λόγια συμπλήρωσε: «Είναι λίγο ειρωνικό αυτό που συνέβη. Έκανα γύρο για να πάρω την pole position, αλλά δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω την προσπάθειά μου. Είναι εντάξει, ήμουν πίσω του για κάποια δέκατα».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: