Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Τάσεις φυγής από Φυτανίδη!

Θέμα αποχώρησης από τον Ατρόμητο έθεσε ξανά ο Σωκράτης Φυτανίδης και όλα είναι ανοιχτά, διότι η διοίκηση δεν θα του «φράξει» την πόρτα εφόσον έρθει ικανοποιητική πρόταση.

Τάσεις φυγής από Φυτανίδη
Αβέβαιο μοιάζει και πάλι το μέλλον του Σωκράτη Φυτανίδη στον Ατρόμητο. Ο 29χρονος αμυντικός βρέθηκε ένα βήμα από την έξοδο τον περυσινό καλοκαίρι, αλλά τελικά ανανέωσε μέχρι το 2017, παρότι υπήρχε ενδιαφέρον από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Επιπλέον, τον Ιανουάριο έκανε πρόταση ο ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη, αλλά δεν την έκαναν αποδεκτή οι «μπλε» για οικονομικούς λόγους, ενώ ο παίκτης εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να φύγει, καθώς ήταν δυσαρεστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του.

Ωστόσο και πάλι είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να φύγει από την ομάδα του Περιστερίου, διότι ο ίδιος έθεσε τέτοιο θέμα, όπως αναφέρεται στο «Goal» καθώς έχει παράπονα για τον χρόνο συμμετοχής του. Τη σεζόν που πέρασε έκανε 28 συμμετοχές στο πρωτάθλημα -μαζί με play off- τέσσερις στο Κύπελλο και μια στο Europa League. Τον δυσαρεστεί το γεγονός ότι δεν είναι μέσα στις δύο πρώτες επιλογές για το κέντρο της άμυνας, ενώ πολλές φορές χρησιμοποιείται ως δεξί μπακ.

Από τον Ατρόμητο τονίζουν ότι δεν πρόκειται να κρατήσουν κανέναν με το ζόρι. Αρκεί βεβαίως να έρθει ικανοποιητική προσφορά.

* Προθεσμία για να απαντήσει στην πρόταση που του έχει γίνει για ανανέωση του συμβολαίου του ζήτησε ο Πίτου Γκαρσία.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: