Κυριακή, 25 Μαΐου 2014

Respect και Repeat…!

Ο Μιχάλης Τσόχος υποκλίνεται στον τεράστιο Κάρλο Αντσελότι, όχι τώρα, πριν 1,5 χρόνο…  Και δημοσιεύει το ίδιο κείμενο. «ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ»…
Πριν από περίπου 1,5 χρόνο ο Κάρλο Αντσελότι όντας τότε προπονητής της Παρί είχε φτιάξει μία υπέροχη ομάδα που αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς  Λιγκ χωρίς καν να ηττηθεί.
Κι’ όμως ακόμη και τότε κανείς δεν του αναγνώρισε όσα είχε κάνει. Παρέμενε για την κοινή γνώμη, ένας τεχνικός που κανείς ή σχεδόν κανείς δεν τον θεωρούσε top class. Κι’ ας είχε πάρει Τσάμπιονς Λιγκ κι’ ας είχε πάρει τα πάντα στο διάβα του, κι’ ας είχε πετύχει σε τρεις διαφορετικές χώρες όπως η Ιταλία, η Αγγλία και η Γαλλία.
Σήμερα πλέον είναι πετυχημένος σε 4 διαφορετικές χώρες. Σήμερα είναι αυτός που οδήγησε την Ρεάλ στο 10o εκεί που δεν την οδήγησε ούτε ο Μουρίνιο. Σήμερα είναι αλήθεια ότι ο Κάρλο Αντσελότι πουλάει. Αλλά εγώ δεν έχω να γράψω κάτι περισσότερο από αυτό που είχα γράψει πριν 1,5 χρόνο όταν είχα βάλει τίτλο στο κείμενο για την ζωή και την καριέρα του Κάρλο Αντσελότι. «Μην το διαβάσεις, δεν πουλάει».
Απλά respect σε έναν τεράστιο κόουτς και repeat σε ένα παλιό, αλλά πολύ επίκαιρο νομίζω κείμενο μου.
http://www.gazzetta.gr/bloggers/article/389327-min-diabaseis-den-poylaei
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: