Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Αντσελότι: «Το αξίζαμε»

Περήφανος για την κατάκτηση του Champions League δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι κάνοντας λόγο για δικαίωση της πίστης που έδειξαν οι παίκτες της Ρεάλ μέχρι το τέλος.

Αντσελότι: «Το αξίζαμε»
Πανευτυχής για τον πέμπτο του τίτλο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση (τρεις σαν προπονητής, δύο σαν παίκτης) ήταν ο Κάρλο Αντσελότι.

«Το τρόπαιο αυτό μας γεμίζει περηφάνια. Δώσαμε χαρά σε εκατομμύρια φίλους της Ρεάλ κι αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Η μεγαλύτερη χαρά είναι να δίνεις χαρά στους άλλους», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός. «Προσπαθήσαμε πολύ, δυσκολευτήκαμε, υποφέραμε, αλλά τα καταφέραμε και πιστεύω πως το αξίζαμε. Δεν τα παρατήσαμε ποτέ, το πιστέψαμε και δικαιωθήκαμε. Οι παίκτες μου ήταν απόλυτα επαγγελματίες σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Αφιερώνω τον τίτλο αυτό στην οικογένειά μου. Η πλατεία της Μαδρίτης θα ξενυχτήσει απόψε», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν ήταν τύχη που η ομάδα του ισοφάρισε στις καθυστερήσεις, απάντησε: «Το ποδόσφαιρο παίζεται μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δεν θα έλεγα πως ήταν θέμα τύχης».

Παράλληλα έκανε ειδική μνεία σε κάποιους παίκτες. «Ο Μαρσέλο ήταν απογοητευμένος που δεν ήταν στην ενδεκάδα, αλλά όταν πέρασε σαν αλλαγή ήταν από τους κορυφαίους του γηπέδου. Ο Μπέιλ ήταν έτοιμος να σκοράρει την κατάλληλη στιγμή κι αυτό συνέβη για πολλοστή φορά φέτος. Του χρόνου θα είναι ακόμη καλύτερος». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: