Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Στην άκρη ο μάνατζερ, μιλάει με Ζέκα!

Ραντεβού με τον Ζέκα προγραμματίζουν στον Παναθηναϊκό, ώστε να συζητήσουν τον θέμα της ανανέωσης του Πορτογάλου, καθώς θεωρούν ότι ο μάνατζερ του είναι αρνητική επιρροή.

Στην άκρη ο μάνατζερ, μιλάει με Ζέκα
Αλλάζει την τακτική του στο θέμα του Ζέκα ο Παναθηναϊκός. Οι άνθρωποι του συλλόγου θα έχουν ραντεβού άμεσα, μπορεί και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, με τον ίδιον τον παίκτη για να συζητήσουν μαζί για την ανανέωση του συμβολαίου του. Είναι δεδομένη η επιθυμία τους να τον κρατήσουν στην ομάδα, κάτι που φάνηκε και από τα λεγόμενα του Νίκου Νταμπίζα, ενώ τον ίδιο φαίνεται πως επιθυμεί και ο Πορτογάλος μέσος.

Ωστόσο, θεωρείται πως δεν ισχύει το ίδιο και για τον μάνατζερ του Ζέκα με τον οποίον γινόντουσαν οι επαφές έως τώρα και πως για αυτό δεν έχει υπάρξει απάντηση μέχρι στιγμής. Το «τριφύλλι» προσφέρει νέο συμβόλαιο με 300.000 ευρώ ετησίως και θέλουν από τον Παναθηναϊκό να έχει διάρκεια τουλάχιστον μέχρι το 2017.

Με σιγουριά κανείς δεν μπορεί να πει αν θα μείνει ο Ζέκα, αλλά υπάρχει η εκτίμηση ότι το θέμα θα κλείσει θετικά. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: