Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Ούτε τώρα ο Αστέρας…!!

Σε ένα πιο δύσκολο τεστ σε σχέση με το πρώτο του επί αυστριακού εδάφους, ο Αστέρας Τρίπολης έδειξε καλύτερο πρόσωπο, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει την Πρίμπραμ (1-1).

Ούτε τώρα ο Αστέρας…
Στο πρώτο φιλικό είχε χάσει, στο δεύτερο έμεινε στην ισοπαλία. Ο βελτιωμένος Αστέρας Τρίπολης έδειξε κάποια καλύτερα στοιχεία απέναντι στην τσέχικη Πρίμπραμ, ωστόσο και πάλι δεν ήταν αρκετό για να τη νικήσει, με το 1-1 να τον αφήνει χωρίς… σεφτέ (γοήτρου) επί αυστριακού εδάφους, όπου συνεχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Ο Μπακασέτας στο 23’ έπιασε πολύ ωραίο σουτ, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης και άνοιξε το σκορ για τους Αρκάδες, αλλά δεν μπόρεσαν να… χτίσουν σε αυτό με αποτέλεσμα ο Ντε Μπλάσις να… σημαδέψει λάθος εστίας και πριν το ημίχρονο να διαμορφώσει το τελικό σκορ του αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Στάικος Βεργέτης έκανε αρκετές αλλαγές, επιχείρησε να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, όμως η φιλική νίκη δεν ήρθε, με τον Μπαράλες να ‘χει δοκάρι στην μεγαλύτερη φάση (μετά το γκολ) για την ελληνική ομάδα.

Η σύνθεση του Αστέρα Τρίπολης: Μπαντής, Κιτοκό (46' Λούι), Παντελιάδης (46' Παπαχρήστος), Γκοϊάν, Ζησόπουλος (58' Σανκαρέ), Κουρμπέλης (58' Τσοκάνης), Ουσέρο, Μπακασέτας (62' Μηλιώτης), Νίκο (46' Μουνάφο), Ντε Μπλάσις, Μπαράλες.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: