Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Ικανοποιημένοι οι… τριτοτέταρτοι!!

Ντάνιελ Ρικιάρντο και Τζένσον Μπάτον έμειναν ικανοποιημένοι από την παρουσία τους στην τρίτη και τέταρτη θέση στο Grand Prix του Σίλβερστοουν αντίστοιχα.

Ικανοποιημένοι οι… τριτοτέταρτοι
Θετικό πρόσημο βάζει στην παρουσία του στο Grand Prix του Σίλβερστοουν ο Ντάνιελ Ρικιάρντο. Ο Αυστραλός πιλότος της Red Bull πήρε την τρίτη θέση και παραμένει τρίτος στη βαθμολογία.

«Φαίνεται πως η πίστα αυτή ταιριάζει στους Αυστραλούς. Έτσι και σε μένα. Χαίρομαι που είμαι ξανά στο πόντιουμ. Αν υπήρχε ένας ακόμη γύρος ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, γιατί ο Τζένσον (Μπάτον) με πίεζε πολύ κι ετοιμαζόταν να επιχειρήσει προσπέραση. Όμως κατάφερα να κρατηθώ μπροστά του και να πάρω την τρίτη θέση. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό», δήλωσε.

Ο Τζένσον Μπάτον, που με McLaren έχασε για 0,8’’ την τρίτη θέση, είπε: «Η διαφορά δεν ήταν μεγάλη. Προσπάθησα, αλλά δεν ήταν εύκολο γιατί είχα την εντολή να εξοικονομήσω καύσιμα. Δεν είναι όμως άσχημη η τέταρτη θέση και πρέπει να είμαι ικανοποιημένος. Σίγουρα είναι ένα βήμα προόδου. Χαίρομαι που κέρδισε ο Λιούις (Χάμιλτον), από τη στιγμή που δεν τα κατάφερα εγώ». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: