Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

«Μπορεί να γυρίσει στη Σέλτικ ο Σαμαράς»

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Γιώργος Σαμαράς στη Σέλτικ άφησε ανοιχτό, ο προπονητής της ομάδας, Ρόνι Ντέιλα. Δείτε τι δήλωσε για το πέναλτι με την Ακτή και τις αδυναμίες του Έλληνα επιθετικού.

«Μπορεί να γυρίσει στη Σέλτικ ο Σαμαράς»
Αρκετά πικραμένος φάνηκε σε δηλώσεις του ο νέος προπονητής της Σέλτικ, Ρόνι Ντέιλα όταν αναφέρθηκε στον Γιώργο Σαμαρά.

Ο διεθνής φορ αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Σκωτσέζους, ώστε να μείνει ελεύθερος και να βρει νέα ομάδα, η οποία δεν θα χρειαζόταν να δώσει ούτε ευρώ.

Βέβαια ο Νορβηγός τεχνικός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ξαναασχοληθεί η ομάδα του με τον 29χρονο επιθετικό: «Δεν αποκλείω τίποτα. Θα δούμε πως έχουν τα πράγματα και θα αποφασίσουμε αν θα επιστρέψουμε στο ενδεχόμενο απόκτησης του Σαμαρά. Δεν έχω καταλήξει σε κάτι ακόμη. Έχουμε πολλούς παίκτες στην λίστα μας».

Ο 38χρονος τεχνικός μίλησε επίσης και για τις αγωνιστικές αρετές του Σαμαρά, αλλά και τις αδυναμίες που θα πρέπει να δουλέψει: « Θεωρώ πως είχε σκαμπανεβάσματα. Επιθετικά είναι καλός και γρήγορος με την μπάλα στα πόδια, αλλά αμυντικά χρειάζεται δουλειά. Πρέπει να επικεντρωθεί σε αυτό και νομίζω πως αν το κάνει μπορεί να προσαρμοστεί».

Σε ότι έχει να κάνει με την ψύχραιμη εκτέλεση πέναλτι του Έλληνα διεθνή στο ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού, ο Ντέιλα του “έβγαλε το καπέλο” : «Τον Σαμαρά τον παρακολούθησα στο παιχνίδι κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού, όπου σκόραρε και το νικητήριο τέρμα με πέναλτι. Αν και ήταν μια δύσκολή στιγμή στο ματς, εκείνος ήταν πολύ ήρεμος». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: