Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2014

Αποχώρησε ο Χαλίλχοτζιτς!!

Αφού οδήγησε την Αλγερία στη συμμετοχή της για πρώτη φορά στους «16» του Μουντιάλ, ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς αποχώρησε απ’ την τεχνική ηγεσία τους, θέλοντας να βρει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Αποχώρησε ο Χαλίλχοτζιτς
Ύστερα από τρία χρόνια παρουσίας στην Αλγερία, ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς ανακοίνωσε την αποχώρησή του απ' την τεχνική ηγεσία των Αφρικανών. Ο Βόσνιος κόουτς ευχαρίστησε όσους στάθηκαν στο πλευρό του απ' την πρώτη μέρα, «επιτέθηκε» σε όσους του έκαναν... πόλεμο και δικαιολόγησε την απόφασή του, προκειμένου να βρει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

«Ευχαριστώ τους παίκτες, το τεχνικό τιμ, το διοικητικό και ιατρικό σταφ που με βοήθησαν να φέρω εις πέρας την αποστολή μου. Θα κρατώ πάντα τις καλές στιγμές και την εξαιρετική φιλοξενία του απλού κόσμο της Αλγερίας που με στήριξαν απ’ την πρώτη μέρα και παρέμειναν πιστοί. Δεν θα ξεχάσω και δεν θα συγχωρέσω βέβαια ανθρώπους και συγκεκριμένα Μέσα που… επιτέθηκαν σε μένα και την οικογένειά μου. Σήμερα κι αφού έζησα τρία χρόνια στην Αλγερία, οικογενειακοί λόγοι και η ανάγκη για νέες προκλήσεις με οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσω. Είμαι περήφανος για ό,τι πετύχαμε», ανέφερε σχετικά ο Χαλίλχοτζιτς που ήδη υπάρχουν φήμες πως η Τραμπζονσπόρ τον θέλει και ενδεχομένως υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: