Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

«Άσε μας ρε Ρόμπεν να κερδίσουμε και 'μεις κάτι»!

Σαν δυο καλοί φίλοι τα έλεγαν χθες ο Άριεν Ρόμπεν και ο Χόρχε Λουίς Πίντο, κατά τη διάρκεια της παράτασης. Ο Κολομβιανός τεχνικός προσπάθησε να πάρει με την εύνοια του τον Ολλανδό… εν είδει πλάκας!

«Άσε μας ρε Ρόμπεν να κερδίσουμε και 'μεις κάτι»!
Κι άλλες φορές έχουμε ακούσει για προσπάθεια... δωροδοκίας μεταξύ παικτών και προπονητών. Μα σαν το «θράσος» του Χόρχε Λουίς Πίντο, που προσπάθησε να πάρει με το μέρος του τον Άριεν Ρόμπεν, την ώρα του αγώνα και μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, είναι… άνω ποταμών!

Μάλλον όμως αστειευόταν, ο Πίντο όταν κατά τη διάρκεια της παράτασης και σε μία φάση διακοπής, έκανε «πηγαδάκι» με τον Ολλανδό επιθετικό και του έλεγε διάφορα…

Αυτά τα «διάφορα» προσπαθούσαν να μάθουν χθες οι δημοσιογράφοι στη Βραζιλία και εν τέλει τα κατάφεραν.

Ο ίδιος ο τεχνικός των Κοσταρικανών αποκάλυψε : « Είπα στο Άριεν πως είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο έχοντας κερδίσει τα πάντα. Αυτός και η ομάδα του είναι φανταστικοί και έχουν πολύ μέλλον, οπότε ας μας αφήσουν να πάρουμε κι εμείς κάτι».

Βέβαια η απόπειρα ήταν αποτυχημένη όπως αποδείχτηκε, με τους Κοσταρικανούς να αποκλείονται, ίσως γιατί και ο ίδιος ο Ρόμπεν είχε τα παράπονα του.

Συγκεκριμένα, είπε στον Κολομβιανό προπονητή πως οι παίκτες του αμύνονται σα να παίζουν ράγκμπι! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: