Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

«Έφυγε» ο ήρωας του Μαρσέλο!!

Πικρή αποδείχθηκε για τον Μαρσέλο η πρόκριση της εθνικής Βραζιλίας στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς λίγες ώρες αργότερα ο αγαπημένος του παππούς έχασε τη «μάχη» με τον καρκίνο.

«Έφυγε» ο ήρωας του Μαρσέλο
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 4 Ιουλίου, η εθνική Βραζιλίας πανηγύριζε την εξασφάλιση του «εισιτηρίου» για τα ημιτελικά του Μουντιάλ, επικρατώντας της Κολομβίας. Η χαρά αυτή όμως δεν κράτησε πολύ για τον Μαρσέλο.

Συγκεκριμένα, το πρωί της επομένης ο παππούς του αριστερού μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης πέθανε σε ηλικία 78 ετών στο Ρίο ντε Τζανέιρο, έπειτα από την χρόνια «μάχη» του με τον καρκίνο των οστών.

Αρχικά ο Πέδρο Βιέρα ντα Σίλβα Φίλιο μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο της περιοχής, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά για τον ίδιο και το νήμα της ζωής του είχε κοπεί.

Στο άκουσμα της εν λόγω είδησης, η τεχνική επιτροπή της «σελεσάο» έδωσε την άδεια στον 26χρονο διεθνή να δώσει το «παρών» στην κηδεία του παππού του, αλλά ο ίδιος ο παίκτης προτίμησε να παραμείνει με την ομάδα.

Οι σχέσεις μεταξύ των δύο αντρών ήταν εξαιρετικές, καθώς ο παππούς του Μαρσέλο ήταν εκείνος που τον στήριξε όσο λίγοι στο ξεκίνημα της καριέρας του, ενώ ο ίδιος τον είχε πάει στις ακαδημίες της Φλουμινένσε όταν ήταν 14 ετών.

Μπορεί εν τέλει να μην ήταν κοντά του στο τελευταίο «αντίο», όμως του απέδωσε με τον τρόπο του φόρο τιμής, ανεβάζοντας μια φωτογραφία τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: «Ο ήρωας μου, ο παράδεισος απέκτησε ακόμη ένα άστρο».

inner

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: