Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Πιο ψηλό ταβάνι κι από του Μήτρογλου!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί στο blog του στο gazzetta.gr την πολιτική που έχει χαράξει ο Ολυμπιακός για την υπόθεση της μεταγραφής του Μανωλά.
ΛΟΓΙΚΑ ακούγεται έντονα ότι ο Μανωλάς μπορεί να πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι.
Το παιδί έκανε εξαιρετικό Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό, έξοχο Παγκόσμιο κύπελλο με την Ελλάδα, πήρε δεύτερο σερί πρωτάθλημα, είναι 23 ετών και παίζει σε μία θέση στην οποία φέτος γίνεται «παιχνίδι» στο ευρωπαϊκό παζάρι.
Κακώς δεν το πιστεύει, όποιος δεν το πιστεύει: ο Μανωλάς είναι στη λίστα όλων των μεγάλων ομάδων της Ευρώπης! Μα όλων, από την Μπαρτσελόνα και την Μπάγερν, έως τους μεγάλους συλλόγους της Αγγλίας και της Ιταλίας.
Τι απόφαση έχει πάρει ο Ολυμπιακός για τον Μανωλά;
Να τον δώσει μόνο αν πάρει τεράστια λεφτά, πολύ πάνω από 10 εκ. Ευρώ και μόνο σε μεγάλη ομάδα. Προσέξτε, όχι απλά σε ομάδα από μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά σε μεγάλη ομάδα. Μίνιμουμ, αυθαίρετα να γράψω εγώ, Πόρτο, Νάπολι, Ρόμα, Μάντσεστερ Σίτι!
Κοινώς, ο Ολυμπιακός έχει βάλει πιο ψηλά το ταβάνι της μεταγραφής του Μανωλά, από τη μεταγραφή του Μήτρογλου! Ο Μήτρογλου πουλήθηκε με το εντυπωσιακό ποσό των 15 εκ. Ευρώ στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, αλλά σε ένα κλαμπ μικρομεσαίο, όπως η Φούλαμ. Ο Μανωλάς θα πάει για ακόμη πιο ψηλά, αν πάει. Ειδάλλως, θα μείνει εδώ που είναι, έχοντας συμβόλαιο έως το 2017.
Τουλάχιστον αυτό είναι το πλάνο του Ολυμπιακού. Η ατάκα που ακούγεται χαρακτηριστική: «Ας υποθέσουμε ότι έρθει μία ομάδα της Ασίας η, της Αραβίας και μας δώσει 20 εκατομμύρια για τον Μανωλά. Δεν θα τα πάρουμε! Η, θα πάει σε ένα πραγματικά μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο η, θα μείνει στον Ολυμπιακό, που είναι ένας μεγάλος σύλλογος».
Μπορεί κάποιοι να πιστεύουν ότι ο Ολυμπιακός την πάει πολύ μακριά τη βαλίτσα. Ίσως να έχουν και δίκιο. Εγώ, όμως, θα υπενθυμίσω ότι πολλοί ειδικοί πριν το Μουντιάλ, έλεγαν ότι οι πρωταθλητές κακώς, από επιχειρηματικής πλευράς, δεν έδωσαν τότε τον Μανωλά με 8 εκ. Ευρώ, που θα μπορούσαν να βρουν στην αγορά και ρίσκαραν, αφού η τιμή του θα μπορούσε να κατέβει, μέσω του Παγκοσμίου Κυπέλλου-τελικά ανέβηκε…
Γνώμη μου; Θα έρθει πρόταση από μεγάλη ομάδα για το Μανωλά. Δεν ξέρω αν θα είναι στα οικονομικά δεδομένα, που έχουν στο μυαλό τους στον Ολυμπιακό, ξέρω γω 15 εκ. Ευρώ, αλλά θα έρθει.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: