Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Σκόνδρας: «Δεν φτάνουν τα λόγια»

Στην σκληρή δουλειά που πρέπει να κάνουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Γιάννης Σκόνδρας, ενόψει της επόμενης σεζόν. «Ζήλευα τους παίκτες που πήγαν στην Βραζιλία», είπε για την Εθνική.

Σκόνδρας: «Δεν φτάνουν τα λόγια»
Στις αλλαγές που έχουν γίνει στον ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν αναφέρθηκε ο Γιάννης Σκόνδρας.

Ο μπακ του «δικέφαλου του Βορρά», σε δηλώσεις που έκανε στους εκπροσώπους Τύπου από το Ελατοχώρι, αναφέρθηκε στην σκληρή δουλειά που χρειάζεται έτσι ώστε η ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Όσον αφορά την Εθνική Ελλάδας, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην πορεία της στο Μουντιάλ, τονίζοντας πως ζήλεψε τους παίκτες που αγωνίστηκαν.

Αναλυτικά:

Για τις πρώτες εντυπώσεις: «Είναι νωρίς ακόμα, είμαστε εδώ επτά ημέρες, δουλεύουμε σκληρά και έχουμε άλλες 17 ημέρες στην Ολλανδία. Όσο περνούν οι μέρες θα δούμε. Ερχόμαστε όλοι οι παίκτες πιο κοντά και ο προπονητής όμως έρχεται κοντά μας.».

Για το αν ο χρόνος μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά: «Ο χρόνος βοηθάει πάντα. Έχουμε ένα νέο προπονητή, πολύ παίκτες είναι καινούργιοι, είναι πολύ οι νέοι. Εδικά για αυτούς είναι η πρώτη φορά που δουλεύουν έτσι. Δουλεύουμε όλοι για να δείξουμε ότι αξίζουμε μία θέση στο ρόστερ πρώτα και μετά στην ενδεκάδα. Θα δουλέψουμε σκληρά για να το πετύχουμε».

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ: «Στόχος για μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, είναι πάντα το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Δε φτάνουν μόνο τα λόγια, θέλει να δουλέψεις σκληρά για να πετύχεις».

Για την περσινή σεζόν: «Πέρυσι ήταν μία κακή χρονιά. Σίγουρα δεν τα καταφέραμε. Είναι μία νέα χρονιά και θέλει δουλειά και όχι λόγια. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά».
Για τις αποχωρήσεις παικτών: «Λείπουν παίκτες, αλλά ήρθαν παίκτες. Νομίζω ότι υπάρχει δυναμική στις ακαδημίες, τα νέα παιδιά δεν βρίσκονται τυχαία εδώ και θα δουλέψουν σκληρά για να δείξουν ότι αξίζουν μία θέση στο ρόστερ».

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Αν και είναι λίγες οι ημέρες, ξέρω ότι είναι ένας καταξιωμένος προπονητής στην Ελλάδα. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε με χαμηλά το κεφάλι και να κάνουμε αυτό που μας λέει, αλλιώς δε γίνεται τίποτα».
Για τον προσωπικό του στόχο: «Στόχος μου είναι να κερδίσω μία θέση στην ενδεκάδα και αυτός θα είναι κάθε χρόνο που θα είμαι στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να δουλέψω σκληρά για να δείξω ότι αξίζω».

Για τα λάθη που γίνονται: «Στη διάρκεια του πρωταθλήματος όλοι κάνουν λάθη. Πρέπει να τα κάνουμε να μην στοιχίζουν στην ομάδα, θα είμαστε συγκεντρωμένοι ώστε να τα μειώσουμε και να τα αποφύγουμε».
Για την Εθνική: «Όλοι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές έχουν στόχο την Εθνική. Ζηλεύαμε με την καλή έννοια τους παίκτες που ήταν εκεί, οι οποίοι αξίζουν συγχαρητήρια γιατί έφτασαν αρκετά ψηλά στο Μουντιάλ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: