Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

ΠΑΟ για Χέινς!!

Πρόταση στον Μάρκεζ Χέινς φέρεται να έκανε ο Παναθηναϊκός. Το προφίλ του Αμερικανού με διαβατήριο από τη Γεωργία γκαρντ.

ΠΑΟ για Χέινς!
Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση στον Μάρκεζ Χέινς, σύμφωνα με το Sportando. Ο Αμερικανός με κοινοτικό (από τη Γεωργία) διαβατήριο άρχισε τη σεζόν στην Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο και την ολοκλήρωσε-σε μια άτυπη ανταλλαγή με τον Ντάνιελ Χάκετ-στη Σιένα.

Φέτος ο 27χρονος άσος (1,91μ.) είχε αρχικά περιορισμένο ρόλο στο Μιλάνο, με 3 πόντους σε 13:28 κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα, ενώ στο πρωτάθλημα είχε 4,5 πόντους και 1 ασίστ σε 14,3 ανά αγώνα. Όταν μετακόμισε στη Σιένα, έγινε βασικός και είχε 13,5 πόντους (84% βολές, 40,2% δίποντα, 37,6% τρίποντα), 3,9 ασίστ και 1,9 ριμπάουντ σε 31,9 λεπτά ανά αγώνα, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει στους τελικούς, όπου έχασε τον τίτλο σε έβδομο παιχνίδι.

Το 2010 είχε αποφοιτήσει από το κολέγιο χωρίς να γίνει ντραφτ, ενώ έπαιξε εν συνεχεία σε Σαλόν, Γκραν Κανάρια και Άρτλαντ Ντράγκονς. Το 2011 είχε λάβει μέρος με τη Γεωργία στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας έχοντας 8 πόντους, 1,6 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ κατά μέσο όρο σε 20,6 λεπτά ανά αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός, που ακόμη περιμένει τι θα γίνει με την υπόθεση του Νικ Καλάθη, πιθανώς να αναζητήσει έναν ακόμη γκαρντ για να πλαισιώσει την περιφέρειά του (δίπλα στον Διαμαντίδη, τον Παππά και τον ανερχόμενο Λούντζη).



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: