Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

«Θα πάρει ευκαιρίες στη Σετούμπαλ ο Πέλκας»

Στον δανεισμό του Δημήτρη Πέλκα από την Σετούμπαλ αναφέρθηκε ο προπονητής της πορτογαλικής ομάδας, Ντομίνγκος Πασιένσια.

«Θα πάρει ευκαιρίες στη Σετούμπαλ ο Πέλκας»
Την περσινή σεζόν ο Ντομίνγκος Πασιένσια είχε συνεργαστεί με τον Αλέξανδρο Τζιόλη στην Καϊσέρισπορ, φέτος θα προπονήσει άλλον έναν ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Δημήτρη Πέλκα που δοθεί δανεικός από τους Θεσσαλονικείς στη Σετούμπαλ.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε στην εφημερίδα της Θεσσαλονίκης Metrosport: «Με τον Πέλκα αρχίσαμε να ασχολούμαστε στη Σετούμπαλ, όταν μας τον πρότεινε ατζέντης που εδρεύει στη Γερμανία (σ.σ Πολ Κουτσολιάκος) που από φέτος έχει μία στενή συνεργασία με τον σύλλογο.

Μίλησα και με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, τον Ζήση Βρύζα, και μου είπε πώς είναι ποιοτικός παίκτης, ταλαντούχος και χρειάζεται χρόνο συμμετοχής. Στη Σετούμπαλ θα πάρει την ευκαιρία του να αγωνιστεί και αυτό που θέλω να δείξει είναι ότι αντέχει στην ένταση. Ότι είναι δυνατός.

Και το πορτογαλικό πρωτάθλημα, όπως και το ελληνικό έχει πολλή δύναμη και πρέπει να δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει
».

Στη συνέχεια, ο 45χρονος τεχνικός εξήγησε τον τρόπο με τονο ποίο θα χρησιμοποιήσει τον νεαρό χαφ: «Θέλω να τον χρησιμοποιήσω στη μεσαία γραμμή πίσω από τον φορ ή ακόμη και στα άκρα της επίθεσης. Αυτά είναι θέματα που θα αποφασιστούν μέσα από τις καθημερινές προπονήσει».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: