Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Καρμέλο και Λεμπρόν με εντολές… Κόμπι!!

Πολύ δυνατά έχουν μπει στο παιχνίδι της απόκτησης των Καρμέλο Άντονι και Λεμπρόν Τζέιμς οι Λος Άντζελες Λέικερς. Ποιος είναι ο ρόλος του Κόμπι Μπράιαντ στις δύο περιπτώσεις. Τι ισχύει με Πάου Γκασόλ.

Καρμέλο και Λεμπρόν με εντολές… Κόμπι
Επιστροφή στην κορυφή του NBA θέλουν να πραγματοποιήσουν από φέτος οι Λος Άντζελες Λέικερς και με την πιθανή απόκτηση ενός εκ των Καρμέλο Άντονι και Λεμπρόν Τζέιμς, αυτή φαντάζει πιο πιθανή.

Φυσικά τη δεδομένη χρονική στιγμή, όλα «παίζουν». Οι επί 16 φορές πρωταθλητές έχουν ήδη προσεγγίσει και τις δύο πλευρές, ωστόσο τα συμβόλαια που τους προσφέρουν είναι κατώτερα από τα αντίστοιχα των ομάδων που ανήκουν.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας του Λος Άντζελες, Μιτς Κάπτσακ, συναντήθηκε με τον Καρμέλο (μένει και προπονείται στην πόλη αυτό το καλοκαίρι) και του πρόσφερε συμβόλαιο συνεργασίας ύψους 97 εκατ. δολαρίων για τέσσερα χρόνια, ενώ από την πλευρά τους οι Νιού Γιόρκ Νικς του δίνουν 129 εκατ. δολάρια για πέντε χρόνια.

Το «παρών» στην εν λόγω συνάντηση θα έδινε κανονικά και ο Κόμπι Μπράιαντ, ωστόσο η αλλαγή στην ώρα που είχε προγραμματιστεί αρχικά δεν του επέτρεψε να βρίσκεται εκεί. Σύμφωνα με αμερικανικές πηγές πάντως, οι δύο σούπερ-σταρ έχουν συχνή επαφή μεταξύ τους, με τον 30χρονο φόργουορντ να εκφράζει τον θαυμασμό του για τον αρχηγό τον Λέικερς.

Μια μέρα αργότερα, έγινε ραντεβού και με τον Λεμπρόν, όμως και σε αυτή την περίπτωση, η πρόταση δεν είναι αντάξια της ανταγωνίστριάς της. Πιο αναλυτικά, οι Μαϊάμι Χιτ προσφέρουν ένα ηγετικό συμβόλαιο στον «βασιλιά», διάρκειας πέντε χρόνων που θα του αποφέρει 115 εκατ. ευρώ, σε αντίθεση με τους Λέικερς που τα περισσότερα που μπορούν να του δώσουν είναι 85.5 για τέσσερα χρόνια.

Σημαντικό ρόλο αναμένεται να έχει και σε αυτή την περίπτωση, ο Κόμπι Μπράιαντ που θα προσπαθήσει ουσιαστικά να δελεάσει και τους δύο παίκτες. Δημοσιεύματα αναφέρουν μάλιστα, πως αν οι Λεμπρόν Τζέιμς και Καρμέλο Άντονι μετακομίσουν στο «Στέιπλς Σέντερ», τότε προς παραμονή θα είναι και ο Πάου Γκασόλ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: