Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Έφεση για Τιάγκο Σίλβα!!

Την ύστατη προσπάθειά της για να έχει στον ημιτελικό κόντρα στη Γερμανία τον Τιάγκο Σίλβα κάνει η Βραζιλία που κατέθεσε έφεση για την κίτρινη κάρτα που δέχτηκε και του στερεί τη συμμετοχή.

Έφεση για Τιάγκο Σίλβα
Στην προσπάθειά της να φτάσει μέχρι τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Βραζιλία θα πολεμήσει δίχως δύο ποδοσφαιριστές που σε μεγάλο βαθμό και ο καθένας από το δικό του… μετερίζι την έφτασαν μέχρι εδώ.

Για τον Νεϊμάρ δεν υπάρχει η παραμικρή ελπίδα, καθώς ο τραυματισμός του στο ματς με την Κολομβία αποδείχθηκε ιδιαίτερα σοβαρός, αλλά για τον Τιάγκο Σίλβα οι Βραζιλιάνοι ελπίζουν ακόμα.

Ο κεντρικός αμυντικός της «σελεσάο» στο ίδιο ματς συμπλήρωσε κάρτες (τιμωρήθηκε επειδή παρεμπόδισε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να εκτελέσει βολέ) και μοιραία θα λείψει από τον ημιτελικό εκτός κι αν γίνει δεκτή η έφεση που κατέθεσε η βραζιλιάνικη ομοσπονδία κατά της απόφασης.

Βέβαια, ένα τέτοιο ενδεχόμενο (δικαίωσης της Βραζιλίας δηλαδή) συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες, αλλά με το… σπρώξιμο που έχουμε δει ως τώρα στους διοργανωτές ίσως θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τα δούμε όλα! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: