Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

«Χρηματοδότης ο πρόεδρος»

zorpidis
“Ο Πρόεδρος πρέπει να βάζει λεφτά”
Είναι από τους ανθρώπους που πέρασαν από την θέση του Προέδρου του Άρη, αλλά δεν άφησε χρέη. Μία ακόμα διαφοροποίησή του είναι ότι δεν είχε ποτέ καρτέλα. “Ρωτήστε τον ταμία του Άρη, τον Σάκη Βεράνη, εμείς δεν είχαμε ποτέ καρτέλες, βάζαμε χρήματα που έμεναν στον σύλλογο, δεν τα βάζαμε για να τα πάρουμε μετά πίσω”, αναφέρει στην Αrena Press ο Μιχάλης Ζορπίδης για να συνεχίσει. Ο Άρης έφτασε εδώ που έφτασε γιατί νομίζω ότι από το 2004 και έπειτα δεν υπήρχε νοικοκυριό. Δεν εξηγείται αλλιώς. Όταν έφυγα από τον ΑΣ δεν χρωστούσαμε ούτε ένα ευρώ και φτάσαμε να μιλάμε για 6-6,5 εκ ευρώ χωρίς το θέμα των τιμολογίων που είναι υπό διερεύνηση. Αν κάποιος μου έλεγε να εμπλακώ στον Άρη θα έλεγα ΝΑΙ, αρκεί να μην υπήρχαν τα παλιά χρέη.  Με φοβίζει το παλιό χρέος, αλλιώς θα ασχολιόμουν. Αν συνέβαινε αυτό ο Ερασιτέχνης θα μπορούσε από μόνος τους, με τα έσοδα του να είναι αυτάρκης και να λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα στηριζόμενος στις Ακαδημίες του. Γιατί, λοιπόν, τόσα χρόνια δεν γινόταν αυτό; Πώς φτάσαμε σε αυτά τα απίστευτα νούμερα; Εγώ θα αναλάμβανα πχ τώρα το τμήμα βόλει, αν δεν υπήρχαν τα παλιά χρέη. Αν κάποιος μου διασφάλιζε ότι δεν θα έρχεται ο κάθε παίκτης να ζητάει τα χρήματά του από τα προηγούμενα χρόνια θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ.
Σε κάθε περίπτωση όμως σε κάθε ομάδα, σε κάθε τμήμα είτε μιλάμε για ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΑΣ, παντού θα πρέπει ο Πρόεδρος να έχει χρήματα να βάλει στην περίπτωση που δημιουργείται κάποιο πρόβλημα. Διαφορετικά όλοι οι Αρειανοί μπορούν να γίνουν πρόεδροι! Θεωρώ ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε φοβερό πρόβλημα παραγόντων στον Άρη. Πρέπει ορισμένοι να καταλάβουν ότι ο Άρης δεν είναι μόνο εταιρία. Εγώ έχω διαχωρίσει το άτομο Ζορπίδης από την εταιρία. Ίσως για αυτό και να έχουμε και την διαμάχη με την διοίκηση Αθανασιάδη για 450.000 ευρώ. Άλλο τι θα κάνω εγώ ως πρόσωπο και άλλο η εταιρία. Στον Άρη μάλλον κάποιοι αυτά τα μπερδεύουν. Την ίδια στιγμή υπάρχουν άνθρωποι στην κυριολεξία άρρωστοι με τον Άρη, είναι η ζωή τους. Δεν βλέπουν τον Άρη ως επιχείριση, αλλά ως ιδέα”.
“Η μεγαλύτερη μετακίνηση στο ΟΑΚΑ”
Ο πρώην πρόεδρος του Άρη μπορεί να είναι σε δικαστική διαμάχη μετά την…συνεργασία του με την ΠΑΕ, αλλά σε κάθε περίπτωση και για τον ίδιο και για τον τουριστικό οργανισμό Ζορπίδη είχε μπει ένα τεράστιο στοίχημα με τον τελικό του ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναικό: “Υπήρξε τέλεια οργάνωση στην εκδρομή του ΟΑΚΑ. Υπήρξε πολύ καλή προετοιμασία και όλα κύλησαν ομαλά εκτός βέβαια από το αποτέλεσμα στο παιχνίδι που χάσαμε από τον Παναθηναικό. Σε τέτοιες περιπτώσεις όμως θέλεις όλα να πάνε καλά και οι πάντες να γυρίσουν χωρίς πρόβλημα στο σπίτι τους. Πέρα από αυτό δεν τίθεται θέμα συζήτησης για το αν ήταν η μεγαλύτερη οπαδική μετακίνηση. Ήταν και με διαφορά από την στιγμή που μετακινήθηκαν περίπου 330 λεωφορεία, χωρίς τα βανάκια και τα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς του κόσμου του Άρη. Αν καταφέρναμε να πάρουμε και το κύπελλο όλα θα ήταν τέλεια. Τώρα μιλάμε μόνο για την μετακίνηση των οπαδών γιατί δυστυχώς δεν κατακτήσαμε το κύπελλο”!
“Mε μπροστάρη τον Γκάλη όλα γίνονται”
Ο Μιχάλης Ζορπίδης δεν διστάζει να πάρει θέση αναφορικά με την πρόταση της Arena Press για την σωτηρία του Άρη: “Μία τέτοια πρόταση μπορεί να προχωρήσει, αλλά θα μου επιτρέψετε να την διαφοροποιήσω λίγο. Πιστεύω ότι επειδή ο κόσμος κουράστηκε, η βάση θα πρέπει να είναι οι άνθρωπο από την οικογένεια του Άρη που μπορούν να βάλουν κάποια χρήματα παραπάνω. Εγώ, λοιπόν, θα ΄”έτρεχα” αυτή την πρόταση ζητώντας από 1000 αρειανούς από 100 ευρώ, από 100 από 20.000 ευρώ και από 50 από 50.000 ευρώ. Και πιστέψτε με αν υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος για να μπει μπροστά και να ζητήσει αυτά τα χρήματα μπορεί να γίνει. Υπάρχουν οι αρειανοί με χρήματα που θα βοηθήσουν αν υπάρχει εμπιστοσύνη. Συμφωνώ, λοιπόν, 100% στο δεύτερο κομμάτι της πρότασης, ότι ο Νίκος Γκάλης θα μπορούσε να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας και να συγκεντρώσει αυτά τα χρήματα που θα σώσουν τον σύλλογο. Με τον Γκάλη μπροστά όλα γίνονται…”
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: