Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Στα… θρανία οι «πράσινοι»!

Ξεκούρασαν τα κορμιά τους, όχι όμως και τα… μυαλά τους οι παίκτες του Αναστασίου που έδωσε ρεπό στους παίκτες του αλλά τους… τάραξε στο φροντιστήριο πάνω σε θέματα τακτικής.

Στα… θρανία οι «πράσινοι»
Από Δευτέρα επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που συνεχίζει την προετοιμασία του στην Πολωνία. Η Κυριακή ήταν ημέρα ρεπό, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις κοπιαστικές ασκήσεις στο γήπεδο.
 

Οι «πράσινοι» συγκεντρώθηκαν σε χώρο του ξενοδοχείου όπου έχει καταλύσει η αποστολή και εκεί το τεχνικό επιτελείο έπιασε δουλειά αναλύοντας τακτικές, συστήματα και μπόλικη θεωρία την οποία θα κληθούν σύντομα οι παίκτες του «τριφυλλιού» να εφαρμόσουν στην πράξη.

Η πρώτη ευκαιρία για αυτό θα δοθεί την προσεχή Τετάρτη όταν και ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στο πρώτο φετινό φιλικό παιχνίδι. Αντιμέτωπός του θα είναι η Αρκα Γκντίνια, ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Πολωνίας.

Μάλιστα, οι διοργανωτές του συγκεκριμένου φιλικού έχουν βάλει χαμηλό εισιτήριο, δηλαδή 10 ζλότι (περίπου 2,5 ευρώ) ελπίζοντας πως σε συνδυασμό με το όνομα των «πρασίνων» θα προσελκύσουν αρκετό κόσμο.

Από Δευτέρα πάντως –και με εξαίρεση την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα- οι παίκτες του «τριφυλλιού» επιστρέφουν στο… μαρτύριο των διπλών προπονήσεων.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: