Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

10 πράγματα για τα οποία ανυπομονώ να έρθει ο Δεκέμβριος!!

Ο Κωνσταντίνος Μελάγιες κάνει μέσα από το blog του, brainstorming για μπάσκετ και όχι μόνο, τονίζοντας δέκα λόγους για τους οποίους θέλει να έρθει ο τελευταίος μήνας του χρόνου.
Η χαρά του blog είναι ότι μπορείς να γράφεις για όποιο θέμα επιθυμείς. «Αύριο έχουμε απεργία» μου είπε ο Σαρρής, «δε γράφεις κανά blog». «Δεν έχει τίποτα» του απάντησα. «Έλα ρε, κάνε brainstorming» μου είπε.
Αυτό ήταν. Η μαγική λέξη. Brainstorming. Ό,τι κατεβάζει η κούτρα σου δηλαδή. Δε ξέρω κατά πόσο θα σας ενδιαφέρει, αλλά θα αναφέρω τα 10 πράγματα για τα οποία ανυπομονώ να έρθει ο Δεκέμβριος. Ο τελευταίος μήνας του χρόνου.
Η σειρά είναι τυχαία...
  1. Να δω αν θα τελειώσει την πρώτη φάση ο Ολυμπιακός με 10-0. Το έχω χιλιοπεί πως δε δίνει κανέναν τίτλο το αήττητο στην πρώτη φάση, αλλά εγώ το γουστάρω. Θα μου αρέσει αν γίνει το 10-0. Σίγουρα όμως δε θα με στεναχωρήσει αν γίνει μία ήττα.
  2. Να δω την θεατρική παράσταση «Σκάσε και φίλα με» σε σκηνοθεσία Πέμης Ζούνη και πρωταγωνιστές τους Γιώργο Καίσαρη και Ντορέτα Λεωνίδα.
  3. Να δω το «Samba» με τον λατρεμένο Ομάρ Σι.
  4. Να μάθω αν και πόσα από αυτά τα οποία προβλέπει το προσχέδιο του νέου αθλητικού νομοσχεδίου θα ψηφιστούν και εν συνεχεία θα εφαρμοστούν.
  5. Πήγα να το ξεχάσω... Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Χριστουγεννιάτικα . Στις 27/12 το ματς. Και που είναι κανονική περίοδος... τι έγινε; Αν χάσει ο Ολυμπιακός αποχαιρετά 100% την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας.
  6. Ποια θα είναι η συμπεριφορά των οπαδών της Γαλατάσαραϊ απέναντι στον Ολυμπιακό όταν τον υποδεχθούν στις 18/19 Δεκεμβρίου; Μετά από όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες με τη δολοφονία του οπαδού του Ερυθρού Αστέρα το πράγμα έχει αρχίσει και ξεφεύγει νομίζω.
  7. Αν θα προκριθεί η Ούνικς Καζάν στο Top 16. Είμαι μακράν υπέρ της άποψης πως ο Αργύρης Πεδουλάκης φέρει ελάχιστη ευθύνη για την εικόνα που έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα. Απλά ο εγωισμός κυρίως των γηγενών παικτών που δεν είχαν ρόλο, έκανε τη ζημιά. Για να τους δούμε, θα τα καταφέρουν;
  8. Τον καταρτισμό των ομίλων του Top 16. Προβλέπεται χαμός. Αυτή η πρώτη αγωνιστική στις 30/12 να έλειπε. Δε θα κάνουμε Χριστούγεννα με το ντέρμπι, να μην κάνουμε και Πρωτοχρονιά... είναι βαρύ, αλλά ξέχασα... Devotion.
  9. Να δω αν θα υπάρξει νέος τραυματισμός στον Ολυμπιακό. Οι στοιχηματικές εταιρείες πάντως δεν το... παίζουν πλέον. Το έχουν φραγμένο και λογικό είναι.
  10. Αν θα κάνει μεταγραφή η Φενέρμπαχτσε. Δε γίνεται ο Ομπράντοβιτς να συνεχίσει με αυτούς στη θέση «1» και «5». θα διορθώσει τουλάχιστον τη μία;
Μπασκετικά τα περισσότερα. Μήπως να κοιταχτώ σε κανέναν ιατρό;
ΥΓ: Να θυμάστε (κι εγώ επίσης) πως ο χειρότερος προπονητής, γνωρίζει περισσότερο μπάσκετ από τον καλύτερο δημοσιογράφο, αναλυτή, φίλαθλο.
ΥΓ 2: Pido a mi amiga española que no olvide de traerme desde Pamplona caramelos cafe con leche  (κάτι δικά μου).
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: