Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Πανιώνιος: Ο Σιαλμάς το φαβορί για την επίθεση!!

Τα μεταγραφικά πλάνα σχεδιάζουν στον Πανιώνιο. Στην Νέα Σμύρνη, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο, η απόκτηση ενός επιθετικού
Η επιθετική δυστοκία, είναι εμφανής στους κυανέρυθρους.  Η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες  , αλλά δυσκολεύεται να τις μετατρέψει σε γκολ. Έχει σκοράρει μόλις οκτώ γκολ, ενώ οι ευκαιρίες είναι πολλαπλάσιες. Θεωρούν λοιπόν με ένα σέντερ φορ, η βαθμολογική συγκομιδή, θα ήταν καλύτερη.
Νούμερα ένα φαβορί, για την θέση του επιθετικού αυτή τη στιγμή είναι ο Σιαλμάς. Εδώ και καιρό προπονείται με την ομάδα του Πανιώνιου, καθώς είναι χωρίς ομάδα. Οι εντυπώσεις είναι καλές. Ο  Τερεζόπουλος, θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει. Ο Σιαλμάς έχει αγωνιστεί και στον παρελθόν με τον Πανιώνιο και η συνεργασία έληξε χωρις παρατράγουδα. Επίσης άλλο συν για τον Σιαλμά, είναι το συμβόλαιο, καθώς δενφαίνεται ο ποδοσφαριστής να ζητά πολλά χρήματα.
Ο Μάντζιος είναι άλλος ένας παίκτης που είναι πιθανό να απασχολήσει τον Πανιώνιο.Βέβαια εδώ υπάρχει ένα μεγάλο εμποδιο. Ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος, καθώς ανήκει και αγωνίζεται με τον Λεβαδειακό. Αν ο Μάτζιος μείνει ελεύθερος, τότε στην Νέα Σμύρνη σίγουρα, θα έρθουν σε επαφή μαζί του.
Αυτή την στιγμή, πάντως ο Σιαλμάς, προβάρει ως το φαβορί, για την θέση του επιθετικού.  
Σε ότι άφορα τις υπόλοιπες θέσεις, ο Πανιώνιος δύσκολα, θα κάνει κίνηση. Το βασικότερο πρόβλημα είναι το οικονομικό. Επίσης, ο Πανιώνιος έχει το δικαίωμα να αποκτήσει μόνο έναν ποδοσφαιριστή άνω των 24 ετών.
*Πηγή: onsports.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: