Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

«Ξέραμε ότι ο Μιλοβάνοβιτς θα δει τον Πιμπάο, αλλά…»

Ο μάνατζερ του Ροντρίγκο Πιμπάο επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ότι ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς παρακολούθησε τον Βραζιλιάνο επιθετικό, αλλά τόνισε πως δεν έχει κάνει πρόταση η ΑΕΚ για την απόκτηση του.

«Ξέραμε ότι ο Μιλοβάνοβιτς θα δει τον Πιμπάο, αλλά…»
Επιβεβαιώθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς «τσεκάρει» τον Ροντρίγκο Πιμπάο, που αγωνίζεται στην Αμέρικα Νατάλ.

Ο μάνατζερ του, Μάρσιο Μπίτενκουρτ έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα «Globoesporte.com» και τόνισε ότι ο τεχνικός διευθυντής της AEK παρακολούθησε από κοντά τον 24χρονο ποδοσφαιριστή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φορ, αλλά κυρίως ως περιφερειακός επιθετικός.

«Γνωρίζαμε για την επίσκεψη του Μιλοβάνοβιτς στη Βραζιλία και ξέραμε πως παρακολούθησε τον Πιμπάο, αλλά δεν έχουμε ακόμα δεχθεί καμία πρόταση. Περιμένουμε να ρυθμιστούν κάποια θέματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πάντως, πρώτη επιλογή φαίνεται επιλογή φαίνεται πως είναι ο Λούκα της Κρισιούμα, ενώ εξετάζεται επίσης η περίπτωση του σέντερ φορ της Πόντε Πρέτα, Αλεξάντρο.

Προσεχώς, ο Μιλοβάνοβιτς θα δει και παίκτες από την Ευρώπη, ενώ έχει στη λίστα του και τον Νεμάνια Νίκολιτς. Το Σαββατοκύριακο θα δει παίκτες στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, ενώ θα ταξιδέψει και στο Βέλγιο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: